Stucadoorsbedrijf van Lijssel

Stucadoorsbedrijf van Lijssel beoordelingen (199)

• Review door Peter, Best
    Beoordeeld op 24 mrt 2016
    Stukwerk
    Binnen 2 dagen kon een afspraak gepland worden om de klus uit te voeren. In een razend tempo werd de klus uitgevoerd. Heel netjes en leveren uitstekend vakwerk. Vroeg Jos nog wat extra gaten dicht te stukken in een andere ruimte en deed dit zonder meerwerk te rekenen. Bij vertrek alles opgeruimd. Kan niets negatiefs bedenken, een echte aanrader dus!!!!!!

Hoi Peter Bedankt voor je referentie was geen 50m2 maar 40m2 Mvg Jos en Mike van Lijssel

Reactie geplaatst 24 mrt 2016
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eersel
    Beoordeeld op 23 mrt 2016
    stucen van gang en kantoor + / - 50 m2
    goed team, keurig strak werk geleverd
  • Review door Lotte, Den Bosch
    Beoordeeld op 18 mrt 2016
    60m2
    Wat een geweldig resultaat! Flexibele, korte termijnplanning, vakkundig, harde werkers, professionele aanpak en vriendelijk! Mooie strakke muren voor een mooie prijs! Goed gedaan Jos en Mike!!!
  • Review door J.D., Amersfoort
    Beoordeeld op 18 mrt 2016
    stucen plafond en muren woonkamer/keuken
    Heel goede ervaring met Van Lijssel! prettig contact, goed werk afgeleverd. muren en plafond zitten er strak in. Vakwerk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Helmond
    Beoordeeld op 10 feb 2016
    Glad stucen muren en plafond
    2 man kwamen bij mij de muren doen. Werken snel en houden zich aan de afspraken. Voor een volgende klus bel ik ze zeker weer!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veldhoven
    Beoordeeld op 3 feb 2016
    50m2 glad stuken van de muren in de woonkamer
    Jos is een betrouwbare man. Samen met zijn zoon voert hij het werk uit. Hij is klantvriendelijk. Reageert snel op vragen. Alles kan met hem besproken worden. Is flexibel. Kwam bij ons op zaterdagochtend de zaak afwerken. Jos, bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dreumel
    Beoordeeld op 2 feb 2016
    stucen van woonkamer / plafond en muren
    Feb. 2016 Vader en zoon Van Lijssel hebben keurig strak werk afgeleverd. In een kleine twee dagen was mijn woonkamer/keuken, hal en trapopgang gedaan. Alvorens te beginnen werden alle hoeken voorzien van een metalen hoeklijst waardoor het prachtige stuc-werk tegen een stootje kan. Vader en zoon zijn goed op elkaar ingespeeld en leveren voor een goede prijs een mooi stukje strak werk af. Zaten overigens opvallend véél lager dan de andere offertes die ik had laten maken. Aanrader voor iedereen die voor een goede stucadoor nodig heeft. Prijs kwaliteit verhouding is dik in orde. Een dikke 10 is op zijn plaats ! Bedankt mannen !
    (Bewerkt op 20 apr 2024)
  • Review door Britt, Eindhoven
    Beoordeeld op 30 jan 2016
    Stucwerk plafond 55m2 (woonkamer + hal)
    Flexibel, stipt, eerlijk, prima werk geleverd. Erg tevreden. Aanradertje!
  • Review door Erik, Rosmalen
    Beoordeeld op 30 jan 2016
    Stucwerk zolder
    Fijne vakmannen. Goed werk uitgevoerd en de boel netjes achtergelaten.
  • Review door Michael, Rosmalen
    Beoordeeld op 27 jan 2016
    Stucen Rosmalen graag prijs m2 alles incl.
    We hadden voor het eerst gebruik gemaakt van werkspot en zo terecht gekomen bij van Lijssel. In een woord: super! Vader en zoon kan ik bij iedereen aanbevelen! Komen op tijd, werken hard en netjes en na afloop wordt ook nog schoongemaakt. Wanneer wij de bovenverdieping willen aanpakken dan zullen we weer beroep op ze doen. Top!