Stucadoorsbedrijf Stroet

Stucadoorsbedrijf Stroet beoordelingen (98)

• Review door Verduijn Maas, Waalwijk
    Beoordeeld op 24 nov 2011

Stucwerk, Waalwijk

Gewoon goed! Afspraak goed nagekomen, werkt heel netjes! Volgende keer zeker weer!
  • Review door Danny, Nieuwegein
    Beoordeeld op 7 nov 2011

Stuken van zolderverdieping

Top werk geleverd tegen afgesproken prijs en binnen afgesproken tijd. Prima vakman die afspraken na komt en waarmee het goed communiceren is (helaas is dat geen vanzelfsprekendheid in deze branche). Arnold had ook nog goede adviezen en tips voor de afwerking die we zelf verzorgen. Bij een vervolgklus weet ik wie ik bel.
  • Review door Remco, Zeist
    Beoordeeld op 3 nov 2011

Stucwerk

Naast het feit dat Arnold Stroet uiterst goed werk levert, is hij een prettige persoon in de omgang. Twee belangrijke vragen als het gaat om een referentie: 1. zouden wij een volgende keer opnieuw voor Stroet kiezen? Antwoord: jazeker! 2. zouden wij Stroet aanbevelen aan vrienden / bekenden? Antwoord: jazeker!
    Beoordeeld op 25 okt 2011

Spachtelputz aanbrengen in gang en trapgat

Heel goede en vriendelijke service. Er werd fijn meegedacht en omdat er een tweede laag nodig was om te egaliseren voor het aanbrengen van de spachtelputz en de langer dan verwacthe droogduur duurde het allemaal wat langer, maar het resultaat mag er zeker zijn. Ik zou dit bedrijf zeker nog een keer vragen als ik weer iets gestucced moet hebben
  • Review door Joris, Utrecht
    Beoordeeld op 22 okt 2011

Gladstucen achterwand + koofje

Het werk is goed en snel uitgevoerd. Zelfs nog extra werk verricht zonder daarvoor meer kosten te regelen. Netjes, betrouwbaar en een vakman!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bilthoven
    Beoordeeld op 16 okt 2011

Stucwerk woonkamer

Het werk is heel goed uitgevoerd. Elke dag weer de woonkamer en keuken heel netjes opgeruimd. Het stucwerk is ook van goede kwaliteit.
  • Review door Marieke, Maarssen
    Beoordeeld op 26 sep 2011

grof stucwerk pleisteren en behangklaar maken

Prima werk geleverd. Snel, netjes en geen rommel achtergelaten. De klus kon binnen een week worden uitgevoerd. Ik ben heel tevreden.
  • Review door Monique, Utrecht
    Beoordeeld op 13 sep 2011

Stucen van muren in de keuken

De stucadoor heeft prima werk verricht. Hij was op tijd aanwezig en heeft alles keurig netjes met stucloper afgeplakt. Na de werkzaamheden heeft hij alles opgeruimd en het afval meegenomen. De muren in de keuken zien er prachtig strak uit. Als wij onze woonkamer en hal willen laten stucen dan zullen wij opnieuw Stroet stucadoorsbedrijf inschakelen.
  • Review door J.C.C., Maarssen
    Beoordeeld op 6 aug 2011

Glad pleisterwerk (strak), Maarssen

Wij zijn erg tevreden. We hebben de wanden van onze woonkamer laten stuccen (ca. 50 m2). Zien er mooi strak uit. Communicatie verliep prettig. Kwam alle afspraken na en heeft alles super netjes afgeplakt en ook weer erg netjes achter gelaten. Heeft er flink de vaart achter gezet, waardoor het na 1 dag al klaar was! Vond het ook geen probleem om meteen nog even een gaatje in het plafond mee te nemen.
  • Review door Joris, Utrecht
    Beoordeeld op 15 jun 2011

Buitengevel stucen

Werk netjes uitgevoerd, niet heel netjes opgeruimd.