Stucadoorsbedrijf Magic

Stucadoorsbedrijf Magic beoordelingen (129)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 9 jan 2014
    Stucadoor gezocht voor stuken van onze toilet
    Wij wilden de toilet binnen een week laten stucen. Dit is gelukt namens Magic-stukadoor. Ze zijn hun afspraken perfect nagekomen en hebben goed werk verricht. Netjes alles afgeplakt en schoongemaakt (we hebben dit weleens anders meegemaakt). Ze dachten zelf 3 uur bezig te zijn met deze klus maar dit werd uiteindelijk circa 6 uur. Toch zijn ze bij de afgesproken prijs gebleven. Al met al complimenten!
  • Review door nils, Deventer
    Beoordeeld op 2 jan 2014
    Slaapkamer sausklaar (spiegelglad) stucen
    Ik heb onze toekomstige babykamer door de heren vaan Magic-stukadoor-schilder sausklaar laten stucen. ze konden binnen een week beginnen enzowel het afdekken, afplakken en schoonmaken zat bij de prijs in. Superglad resultaat, niks op aan te merken. 1 van de heren spreekt inderdaad minder goed nederlands, maar communicatie was zeker geen probleem, er werd meegedacht en ze hebben een goeie dosis humor :) Ik weet zeker dat als ik nog eens een stukadoorsklus heb dat ik het zo weer via dit bedrijf zou laten uitvoeren!
  • Review door Mehmet, Arnhem
    Beoordeeld op 29 dec 2013
    stuken wanden en plafonds
    Werk netjes geleverd en ook een aardige meneer. Lekker opgelucht nu :] .
  • Review door Tamar, Arnhem
    Beoordeeld op 29 dec 2013
    Saus klaar maken slaapkamer muren ca. 30m2
    Flexibel, hadden meteen tijd om te komen. Waren netjes op tijd, alles afgeplakt. Muren mooi glad en goede tips wat betreft het sausen. Als ik weer wat moet laten stuken, zal ik hen weer vragen.
  • Review door Patrick, Arnhem
    Beoordeeld op 22 dec 2013
    stuken woning
    Dank u wel .Alles is perfect
  • Review door Michiel, Cuijk
    Beoordeeld op 16 dec 2013
    stucen
    Beste Magic, Op basis van jullie referenties en afspraken hebben wij voor jullie gekozen. Helaas dat een waardering en afspraken helaas helemaal geen waarde hebben! Dit beweert Magic!. WAT WIJ DOEN ALS WIJ WERK BIJ KLANTEN VERRICHTEN 1. afdekken van de vloer, ramen en deuren; Niet gebeurt 2. het voorstrijken, kan ik niet beoordelen! 3. controleren het werk met de waterpas en de rij; Ook niet gebeurt 4. smeer + mes + mes + spons + mes + mes met water; Kan ik niet beoordelen 5. het werk wordt samen met de klant gecontroleerd. (dit doen we omdat de tevredenheid van de klant bovenaan staat); Niet gebeurt 6. NA HET WERK MAKEN WE ALLES SCHOON EN NEMEN ONZE VUILNIS MEE. Overal zit er nog stuc op de houten balken en kozijnen, maar vooral op de gemetselde muur! Het resultaat na drie dagen werk door Magic, veel oneffenheden hoeken verspringen van links naar rechts, Inconsequent stucwerk, de ene kozijn is volledig tot de rand van de kozijn gestuct, de volgende kozijn weer niet. Zij kiezen ervoor niet af te plakken, dat vind ik zelf geen probleem als ze de zaak daarna maar schoonmaken. Dat is dus niet gebeurt. Ik zit zelf met drie dagen schoonmaak werkzaamheden! Bayram, is nog wel terug geweest voor correctiewerkzaamheden, Wat ik wel in hem waardeer. Dus daarvoor dank, Als zij hadden gedaan wat Magic beweert te doen, in combinatie met de prijs zou natuurlijk de waardering een stuk hoger uitvallen. Maar, helaas!!. Nu drie maanden later zit ik nog dagelijks met de consequentie dat de stucadoor zijn werk niet goed heeft afgeleverd, en het herstelwerk is ook prutswerk. Het beste was geweest om de hele zaak nieuw te laten stucen. Tevens mijn oordeel wordt tevens gedeeld door diverse vaklui, Die het beste mogelijk er nog proberen te maken! Mijn eindoordeel een stelletje Prutsers! Foto's volgen!
    (Bewerkt op 18 dec 2013)

Het was in Duitsland. De offerte was plafond sausklaar, De wanden zijn van oude stenen, most gestuct worden met fijne korrel. Gewoonlijk word fijne korrel met schuur- of goldband gedaan, maar de klant zei ik wil met MP75 gestuct hebben en daar de spons overheen halen, om de kosten naar beneden te halen. 1. afplakken was niet nodig, want de klant zou nog vloerverwarming aanbrengen en nogmaals beton erover heen storten. muur was oneven,=. De klant heeft aangegeven dat ik het stucwerk niet met de rij hoefde te doen alleen smeren en de spons gebruiken, om de prijs laag te houden. Nadat het werk klaar was is het werk gecontroleerd, de klant heeft hiervoor getekend. 3 dagen later ben ik teruggegaan om 4 kleine correcties te doen, ik heb samen met de klant opnieuw gecontroleerd en is er aangegeven dat de klant na de correctie tevreden was en heeft nogmaals hiervoor getekend. De offerte die ik aan de klant had gestuurd was voor sausklaar. De klant laat bij de referentie een halve offerte zien. Ik ben zeer teleurgesteld, waarom de klant niets tijdens de werkzaamheden heeft gezegd.

Reactie geplaatst 18 dec 2013
  • Review door Lisanne, Veenendaal
    Beoordeeld op 23 nov 2013
    Woonkamer stucen
    Snel een afspraak gepland! Zeer netjes en vakkundig gewerkt. Ook de rotzooi netjes opgeruimd en er is goed meegedacht. Zijn echt aan te raden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lieren
    Beoordeeld op 14 nov 2013
    Muren stucen superstrak
    Fantastisch gegaan. Ziet er de volgende dag super strak uit. Jammer dat ik niet eerder de klus door hem heb laten uitvoeren nu hebben we een stukje muur bij de keuken die minder strak is. De klus is uiteindelijk dubbel zo groot geworden. Geen enkel probleem. Achteraf oppervlakte berekenen en afrekenen. Een foto van het verlaagde plafond toegevoegd, onze masterpiece!
  • Review door Metin, Arnhem
    Beoordeeld op 9 okt 2013
    stucen van 1 slaap kamer
    Het werk is perpect en super strak geleverd.Nou kan ik zelf schilderen.Bedank
  • Review door Ralph, Babberich
    Beoordeeld op 4 okt 2013
    diverse koofjes van gipsplaten stucen
    Deze stucadoor heeft op zeer korte termijn de klus geklaard. Over het algemeen wel tevreden. Echter op perfectie en netjes werken kan hij nog punten boeken. Met daglicht was dit namelijk de volgende morgen te zien. Dit heeft uiteindelijk een ander bedrijf hersteld. Ik weet wel zeker dat als ik hem had gebeld dat hij het had hersteld maar daar was geen tijd meer voor. Met netjes werken bedoel ik de tegels die er net in lagen waren wat besmeurd met stucmortel. Hij heeft zeker hard gewerkt tot in de late uurtjes om alles af te krijgen. Aangezien hij de volgende avond al kon komen was het voor mij een ideale oplossing. Begrijp mij niet verkeerd ik ben over het algemeen gewoon tevreden.
    (Bewerkt op 6 okt 2013)

Beste Gom Je had gezegt dat het voor spachspuit was,dan word er 2mm spachspuit aangebracht.het moest met spoed l had tot 23: s',avond de tijd.l had aangegeven dat als er iets niet goed zou zijn dan kon je me bellen,so dat ik het kon herstellen mvg

Reactie geplaatst 6 okt 2013