Stucadoorsbedrijf DMX

Stucadoorsbedrijf DMX beoordelingen (90)

• Review door Jeannette, Klundert
    Beoordeeld op 11 apr 2017
    Stucen woonkamer
    Daniël was er altijd op de afgesproken tijd en leverde heel goed werk. Strak werk! Was duidelijk over waar risico's mbt ondergrond lagen. Je moet wel zelf zorgen voor bescherming met stucloper.
  • Review door Joost, Breda
    Beoordeeld op 12 mrt 2017
    Stucen kamer +/- 33m2
    Daniël is een betrouwbare vakman. Communiceert prettig, goed bereikbaar. Bovenal heeft hij goed werk geleverd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 25 jan 2017
    Sturen van en muur van ongeveer 7 bij 2,7 meter (met 2 deuren)
    Mijn muur, die flink gehavend was, moest snel gestukt worden. Met Daniel van DMX kon ik snel een afspraak maken en hij kon ook op zeer korte termijn aan de slag. Hij heeft een belangrijk deel zelfstandig en alleen gewerkt, maart toch een keurige muur afgeleverd voor een goede prijs. Hij is een bekwame en vriendelijke vakman die zeker een aanbeveling verdient.
  • Review door Louis, Made
    Beoordeeld op 5 dec 2016
    Stucen slaapkamer begane grond ca. 50m2
    Prima ervaring met DMX. Ze legden heel duidelijk uit hoe de werkwijze was en gaven veel vertrouwen door bezoek aan referentiewoningen van eerdere klanten voor te stellen. Netjes conform planning gestart en hard doorgewerkt. Resultaat mag er zijn. Ik beveel DMX van harte aan!
  • Review door Marina, Breda
    Beoordeeld op 11 nov 2016
    stucen woonkamer ongeveer 120 m2
    Prima. Afspraken nagekomen. En de stuc heeft supernetjes en snel gewerkt. Heel tevreden over het resultaat!
  • Review door Max, Drimmelen
    Beoordeeld op 21 okt 2016
    Muren ong 25m2 grof+ plafond
    Daniel is een echte vakbaas, samen met z'n maat Abdel, hebben ze evht een strak plafond afgeleverd. Het moest op korte termein en Daniel zoekt en vind ergens ruimte om het plafond te doen. Hij praat veel en vooral over stucen. Daaruit blijkt dat het een echte vakbaas is, met passie voor z'! Werk. Dat zie je ook terug in het resultaat. Dmx is zeker een aanrader, goede prijs, goed resultaat.
  • Review door Sanne, Raamsdonksveer
    Beoordeeld op 17 mei 2016
    Stucwerk gehele woning
    Daniel is een professional, die zijn vak meer dan verstaat. Hij heeft ons goed bijgestaan in advies, en heeft onze woning tot onze grote tevredenheid erg netjes afgewerkt. De mogelijkheden en onmogelijkheden worden goed in kaart gebracht, en bij is meer dan netjes in zijn afwerking. Van stucen wordt je huis nooit schoner, maar hij heeft zeker zijn best gedaan om alles iedere avond netjes achter te laten. Geen vuil in huis wat er niet thuishoorde. Hij kwam zijn afspraken goed na. Voor de afterservice was zijn vrouw ons erg behulpzaam, en een goede vraagbaak. Al met al kan ik geen betere vakman wensen, en ik zou hem ten alle tijden opnieuw inhuren voor een stuc-klus in huis, en kan ik hem meer dan aanraden. Ons huis is er prachtig door opgeknapt.
  • Review door Remi, Zevenbergen
    Beoordeeld op 8 mei 2016
    Stucen zolderverdieping
    Wij hebben Daniel van DMX uitgenodigd voor de opdracht. DMX was niet de goedkoopste van de vakmannen die zich aanboden, maar we kozen voornamelijk voor hem omdat hij hier in de regio zat. Communicatie na de aanvraag verliep vlot per email en telefoon. Daniel is 4x langs geweest voor het stucen van 66m2. Eerste bezoek was kennismaking en het bekijken van de te-stuccen ruimte. Eerste indruk van Daniel was goed. Hij heeft een vlotte babbel, maar daar zat ook voldoende goede informatie tussen. Hij gaf ook duidelijk aan hoe hij bepaalde zaken in aanpakken (zoals insnijden van binnen hoeken) en legde uit waarom, etc. Ingeschatte bedrag steeg lichtjes, maar dit had ik voorspeld (hadden een moeilijk te bereiken gedeelte boven trapgat) 2e bezoek was een avond voorstrijken van muren en het brengen van materiaal. 3e en 4e bezoek was het daadwerkelijk stuccen. Hij deed er uiteindelijk anderhalve dag over samen met een collega. Mijn partner heeft ze die dagen ontvangen en heeft geen hinder ondervonden. Resultaat was zoals we het hadden verwacht, dik in orde. Daniel, Jill, Bedankt!
  • Review door Jeroen, Zevenbergschen Hoek
    Beoordeeld op 2 mei 2016
    Stucen, 1 muur, daarna hele verdieping
    Niet de goedkoopste, wel de beste! Echte vakman die trots is op zn werk, muur is zo glad als een spiegel.