Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door Sebastian, Nieuwegein
    Beoordeeld op 1 mei 2020

Binnenschilderwerk: 55 m2 plafonds

Bij het verven van de muren, kwamen we erachter dat het plafond viezer was dan verwacht. Het plafond moest met enige haast gewit worden, zodat we de vloer konden leggen. Marcel was heel snel met reageren en dacht met je mee wanneer dit zo snel als mogelijk gedaan kon worden. Zoals gezegd waren ze snel met communiceren en houden ze zowel voor als na het werk contact met je, over de opdracht. Marcel en Gerrit leveren topwerk af. Heel snel met hun werk en goed in de omgang. Resultaat mag er wezen, zeker ook voor deze prijs!
  • Review door Berry, Brielle
    Beoordeeld op 21 apr 2020

Binnenschilderwerk: 80 m2 plafonds

Prima werk geleverd
  • Review door Anouk, Zevenbergen
    Beoordeeld op 9 apr 2020

Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds

De mannen van stuc- en spuitbedrijf zijn professioneel en vriendelijk. Alles is volgens afspraak gegaan en ze hebben net werk afgeleverd. Wij zijn zeer te spreken over deze mannen en raden ze dan ook aan!
  • Review door Bjorn, Barendrecht
    Beoordeeld op 7 apr 2020

Binnenschilderwerk: 40 m2 plafonds

Zeer te spreken over het geleverde resultaat. De communicatie is vlot en goed verlopen. Een absolute aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maastricht
    Beoordeeld op 5 apr 2020

Binnenschilderwerk: 225 m2 wanden; 75 m2 plafonds

Marcel, is duidelijk en snel met zijn communicatie. Hij kon op korte termijn het werk uitvoeren. We zijn erg tevreden over het resultaat en de gang van zaken! een aanrader! Giel,
  • Review door Lisanne, Loon op Zand
    Beoordeeld op 31 mrt 2020

Binnenschilderwerk: 70 m2 wanden

Prima bedrijf die netjes werk hebben geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding en goede uitleg gekregen. Netjes afgewerkt en hard gewerkt! Heel erg blij met het resultaat en de vlotte communicatie.
  • Review door Samantha, Rotterdam
    Beoordeeld op 28 mrt 2020

Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds

• Review door Anne, Gorinchem
    Beoordeeld op 13 mrt 2020

Binnenschilderwerk: 52 m2 plafonds

Snel en vakkundig geholpen. We zijn er erg blij mee!!!
  • Review door H, Oosterhout, Gelderland
    Beoordeeld op 5 mrt 2020

Binnenschilderwerk: 75 m2 wanden; 50 m2 plafonds

Was prettig om met Marcel zaken te doen. Wat is deze man bevlogen van zijn werk. Werk is super afgeleverd. Echt een aanrader.
  • Review door Edwin, Nijmegen
    Beoordeeld op 20 feb 2020

Spackspuiten 100 m2 wanden

Maandag de sleutel van onze flat gekregen. In de middag de klus om te spackspuiten (100 m2) op werkspot gezet en een nette aanbieding van Marcel ontvangen. Hij belde een kwartier voor aanvang op zodat wij niet in een leeg appartement hoefden te wachten. Alles hebben ze afgeplakt, daarna eerste laag aangebracht (egaliseren) en toen de afwerklaag. Resultaat supernetjes, alle muren hebben dezelfde kwaliteit! Ook niet over randjes (stopcontacten, kozijnen etc.) heen gespoten omdat ze alles heel netjes afplakken. Ook de kleine stukjes tussen kozijnen en hoekjes onder en rondom radiatoren zijn heel goed meegenomen. Hij heeft een tips gegeven hoe we plekken kunnen behandelen (sierpleisterreiniger) en met welke type verf (synthetisch) we sommige muren kunnen schilderen omdat er wat gele plekken verschenen door het binnen roken van de vorige bewoonster. Marcel is een echte vakman, communiceert duidelijk en goed, denkt heel goed mee. Hij de eerste die ik weer benader voor een volgende klus!