Door de goede referenties op de website van Werkspot bij het bedrijf Emkadrecht hadden wij besloten om in te gaan op het bod van deze vakman. Een hele goede keuze! Binnen zeer korte termijn is onze gehele nieuwbouw woning, met een oppervlakte van 145m2, in Spijkenisse (project de Vier Werelden) heel netjes voorzien van spack op de muren tegen een hele marktconforme prijs. Door een probleem met de oplevering van ons appartement, kwam ons de afgesproken datum op het laatste moment helaas niet uit. Het probleem toen besproken met Marcel Kardinaal van Emkadrecht en hij stelde uit zichzelf voor de opdracht te verplaatsen. Toen zij eenmaal konden beginnen was de klus binnen 2 dagen geklaard waarvan ook nog 30m2 in 2 verschillende kleuren grijs. Marcel en zijn mannen hebben alles netjes afgeplakt en naderhand ook alles weer opgeruimd. Alle deuren hebben zij in een andere kamer geplaatst en alle wandcontactdozen waren tijdelijk netjes verwijderd, na afloop geen enkele druppel spack ergens terug gevonden. Ook hebben zij extra verf van de kleuren grijs achter gelaten zodat wij deze ooit bij eventuele beschadigingen zelf bij zouden kunnen werken. Wij zeer tevreden over dit bedrijf en willen deze zeker bij anderen aanbevelen. Een dikke 10! Groetjes, Jeroen Stougje en Viola Schop