Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door Werkspot-gebruiker uit 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 6 jun 2010

Spuiten van plafonds

We zijn super tevreden. Plafond gespoten maar bleek nog geel te zijn. Marcel kwam op z'n vrije zaterdag om dit te behandelen. Helaas was dit nog niet afdoende, en heeft hij een paar dagen later het plafond overgespoten. Het resultaat is nu super !! Kortom een vakman die er helemaal voor gaat ! De wanden moesten ook gestucd worden en omdat we zo tevreden waren hebben gevraagd dit ook op korte termijn gedaan kon worden, en binnen 4 dagen was ook dit gebeurd. Marcel en z'n mannen hartsikke bedankt voor jullie inzet !! Hartelijke groet, Leo Roessen
    Beoordeeld op 2 jun 2010

Spoedopdracht: Van Behangklaar naar Sausklaar voor 3 juni

Marcel en zijn mannen hebben ons snel en vakkundig geholpen. Aangezien we met een strakke planning zitten omtrent de verbouwing hadden we flexibele en vakkundige mannen nodig. Op ieder moment van de dag bereikbaar, snel afspraken kunnen maken en goed afgeleverd stucwerk. We zijn er erg tevreden over en de planning heeft zelfs een dag gewonnen! Marcel is een vriendelijke en toegankelijke vakman, waarin wij vanaf het eerste moment veel vertrouwen hadden. Bedankt voor het snelle en goede werk!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 1 jun 2010

Spackspuiten wanden gehele nieuwbouwwoning

Marcel en Henk hebben onze hele woning naar tevredenheid gespackt. Het witte spuitwerk ziet er superstrak uit, het spuitwerk in kleur hebben ze op korte termijn nog een keer overnieuw gedaan en ziet er nu ook goed uit. Marcel is makkelijk te bereiken en komt zijn afspraken na. We zijn er blij mee!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waddinxveen
    Beoordeeld op 29 mei 2010

90 m2 wand strak stuken en 50 m2 plafond spuiten

Voor vakwerk kan je echt terecht bij deze jongens. hebben de volgende klus ook alweer van ons gehad. Mannen bedankt. Cees.Tegelhuis waddinxveen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 29 mei 2010

Appartement spackspuiten

Deze vakman heeft heel nvakkundig spuitwerk in ons appartement geleverd. Het ziet er allemaal piekfijn uit en we zijn zeer te vreden. Ook de gevraagde prijs paste keurig binnen ons budget. Kortom goed werk voor een goede prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ridderkerk
    Beoordeeld op 27 mei 2010

Stuccen muren + spachtelputz

Opdracht is netjes uitgevoerd, muren en plafond zien er weer als nieuw uit. Bij deze mijn dank voor Marcel, Henk en zijn collega's
    Beoordeeld op 26 mei 2010

Alle binnen muren moeten gedaan worden

Wij hebben ons hele huis laten spackspuiten en binnen 2 dagen waren ze klaar. Ze hebben heel goed werk geleverd en zich keurig aan de afspraken gehouden. Na de klus zijn we nog gebeld of alles goed was gegaan en of we tevreden waren. Dit bedrijf is zeker een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heinenoord
    Beoordeeld op 19 mei 2010

Spackspuiten nieuwbouwwoning

Via werkspot hebben we, mede door de vele goede referenties en een goede prijs, het spacken van onze nieuwbouwwoning door Marcel (Emkadrecht) laten uitvoeren. Na contact gehad te hebben gehad met Marcel, hebben we datum geprikt voor het werk. We kunnen niets anders zeggen dan dat het SUPER is afgewerkt door Marcel en zijn team. Wij moesten het spuiten in 2 fases doen, maar dat was allemaal geen probleem. Afspraken e.d. worden nagekomen, zijn zeer vakkundig en daarnaast ook nog prettige personen in de omgang. Dit alles blijkt ook in de andere vele goede referenties. Wij kunnen deze vakmensen dan ook een ieder aanraden en zullen voor eventueel toekomstige opdrachten wederom bij Marcel aankloppen. Marcel, bedankt! Mvg, Emiel en Gwen

Graag gedaan. Veel plezier in jullie woning. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 19 mei 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 19 mei 2010

Spuitwerk

De heren van Stuc-en Spuitbedrijf EMKADRECHT hebben de klus naar heel tevredenheid uitgevoerd. het zijn jongens die ook heel gezellig zijn en hard werken om de klus zo netjes mogelijk uit te voeren. Een echte AANRADER dus voor Stuc-en Spuitwerk.
    (Bewerkt op 13 mrt 2025)
    Beoordeeld op 9 mei 2010

Stuccen van wanden en 1 plafond appartement (Eindhoven)

In het begin liep de planning een beetje scheef, maar dat was dan ook het enige. De mannen werkten erg snel en goed door. Tevens hebben ze goed mee gedacht over een paar kleine problemen die zich voor hadden gedaan. Uiteindelijk was er flink wat meerwerk. Het eindresultaat mag er wezen.

Fijn dat u tevreden bent,wens jullie veel plezier in jullie nieuwe huis. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 9 mei 2010