Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door Hans, Den Haag
    Beoordeeld op 7 sep 2011

Spackspuiten en / of plafond witten

Dank u voor dit goede cijfer. Mvg Marcel

• Review door Marcel, Dordrecht
    Beoordeeld op 6 sep 2011

Spackspuiten muren (wit)

Emkadrecht heeft op 23, 24 en 25 augustus 2011 de plafonds en de muren van onze nieuwe woning met spack bespoten. Na het geven van de opdracht heb ik zelf nog een wijziging aangebracht door bepaalde muren in een kleur te laten spuiten en verder is na de eerste bezichtiging van Emkadrecht gebleken dat er wat stucwerk uitgevoerd diende te worden en er moest wat schimmel als gevolg van een lekkage geisoleerd worden. Emkadrecht heeft dit netjes in overleg geoffreerd en zeer netjes uitgevoerd. Al met al moet ik aangeven dat we heel erg tevreden zijn met het eindresultaat. Marcel Kardinaal heeft ons dagelijk op de hoogte gehouden van de stand van zaken en heeft uiteindelijk vakwerk gelevert. Alle muren en plafonds zijn zeer strak afgeleverd. Ook een muur in de keuken die niet om aan te zien was is na stucwerk en het spackspuiten als nieuw. Er zit 5 jaar garantie op het werk en tevens heeft Marcel aangegeven dat indien we bij de verhuizing kleine beschadigingen aan de muur maken hij deze eenmalig kosteloos komt herstellen. Verder is Marcel een zeer aardig persoon en denkt goed mee om tot een geweldig eindreslutaat te komen. Wat tekent voor zijn betrokkenheid is dat hij na het afronden van het werk en nadat wij hem betaalt hebben 's avonds nog een keer belde om te vragen of mijn vrouw ook tevreden was met het eindresultaat. Als u op zoek bent naar een stucadoor, spackspuiter, spachtelputser dan kan ik u Emkadrecht ten zeerste aanraden. U zult er net als wij geen spijt van krijgen. Marcel, bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor het uitstekende werk wat jullie hebben afgeleverd!!!! met vriendelijke groet, Marcel Diks
    (Bewerkt op 1 okt 2011)

Dankjewel voor deze prachtige beoordeling,uw collega heeft inmiddels ook contact met me opgenomen. Mvg Marcel

• Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Beoordeeld op 6 sep 2011

Spackspuiten begin juli in Utrecht

De jongens van Emkadrecht hebben prachtig werk afgeleverd! Het hele appartement met wit spuitwerk gedaan en het ziet er super uit.. Een keer terugkomen was ook geen probleem! Topwerk jongens!

Dank voor uw reactie en veel plezier ermee. Mvg Marcel

• Review door carla, Bergen op Zoom
    Beoordeeld op 3 sep 2011

kalkzandsteen muur gladstucen

alles was snel geregeld met marcel. 's avonds kijken en 2 dagen later kwamen de stucadoors. hebben erg mooi werk afgeleverd en ben heel blij met het resultaat. de kamer lijkt gelijk veel lichter en groter!! ook nog een lelijk stuk in de huiskamer gerepareerd voor me en dat alles voor een scherpe prijs. zeker een aanrader!
  • Review door kees, Gorinchem
    Beoordeeld op 1 sep 2011

stucadoorswerk

hEEFD WERKZAAMHEDEN NAAR VOLLE TEVREDENHIED GEMAAKT ECHT EEN AANRADER
  • Review door sjaak, Eemdijk
    Beoordeeld op 1 sep 2011

Bestaande spachtelputz spuiten in de kleur ral 9010 en het plafond...

Eigenlijk nooit iets via werkspot gedaan maar na een offerte van mijn eigen schilder uit het dorp toch maar geprobeerd. En ik was blij verrast top offerte gekregen van emkadrecht (de helft van de prijs van mijn ex eigen schilder ). De heer Kardinaal reageerde direct en heeft alle vragen die ik had op zeer correcte wijze beantwoord. Wat mij opviel is dat het bedrijf mij op de hoogte hield van wat er ging gebeuren tot en met het tijdstip van arriveren. Op mijn vraag of de klus op zaterdag kon was het antwoord GEEN PROBLEEM. Het werk is zeer secuur uitgevoerd en direct bij aankomst werd mijn natuurstenen vloer met zeer veel aandcht afgeplakt om elke beschadiging te voorkomen. Heer Kardinaal bij deze mijn complimenten voor het uitgevoerde werk en mochten er in de toekomst nog meer van dit soort klussen voorkomen in mijn huis bent u zeker van harte welkom.
  • Review door Cindy, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 30 aug 2011

spackspuiten

Na telefonisch contact kwam Marcel nog dezelfde week langs om het huis te spackspuiten. Geweldig goed werk afgeleverd! Toppie! Emkadrecht heb ik al aanbevolen aan collega's en vrienden. Bedankt Marcel en team!
  • Review door Rob, Utrecht
    Beoordeeld op 20 aug 2011

Spackspuiten van dakkapel 5,25 m2

Marcel is een gezellige betrokken en betrouwbare vakman - hij belt zelfs om te vragen hoe de boel er na de klus bij staat. Bij ons zat het wat tegen maar Marcel heeft de boel vakkundig en piekfijn in orde gemaakt. Aanrader.
  • Review door Sander, Zuidland
    Beoordeeld op 20 aug 2011

spagtelen van trapgat en zolder 30-35m2

Na eerdere vervelende ervaringen met een stucadoors bedrijf hebben wij contact opgenomen met EMKADRECHT. Ik kan niet anders zeggen dat zij de klus professioneel en keurig uitgevoerd hebben. Zelf onze nieuwe trap is onbeschadigd onder de spachtel uitgekomen. Dikke pluim voor deze jongens.
  • Review door Heleen, Dordrecht
    Beoordeeld op 15 aug 2011

Spuitwerk plafond

Nadat een ander bedrijf ons twee dagen had laten wachten en niet op kwam dagen, EMKADRECHT gebeld, de volgende dag stond Marcel al bij ons op de stoep, twee dagen later was het stucwerk gedaan. De keuken kan komen! Het ziet er perfect en strak uit. Marcel hartelijk dank voor je snelle service, we hopen je snel weer te zien voor het spuitwerk. Met vriendelijke groet, Heleen Schmitz-van Deursen
    (Bewerkt op 19 aug 2011)

Dank jullie voor de reactie en veel plezier ermee. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 19 aug 2011