Stuc- en Spuitbedrijf Schijf
Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)
Review door Werkspot-gebruiker uit Bergen op Zoom Beoordeeld op 24 feb 2012Beoordeling: 5 van 5marcel heeft in eerste instantie een ander bedrijf, waar hij regelmatig mee samenwerkte de naden dicht laten zetten. dit was niet naar tevredenheid. zelf heeft hij hieraan herstellingen verricht en het plafond in de spackputz gespoten. resultaat is schitterend. de werknemer die de naden dicht heeft gezet werk niet meer voor hem. hij zal hier geen gemis aan hebben.Review door Bram, Volkel Bram, Volkel
Beoordeeld op 22 feb 2012Beoordeling: 5 van 5265m2 nieuwbouw van behang naar schilderklaar
Woensdag deze opdracht geplaatst, en vrijdag was Marcel met 3 collega's aanwezig. Vrijdagavond klaar. Na oplevering zijn de muren goed glad (en ook hard, geen gips spul). Zelf even met een schuurpapiertje de muren behandeld en klaar om te latexen. Afspraken zijn goed nagekomen, en het resultaat ziet er goed uit. De mannen denken goed mee en hadden nog wat tips voor de afwerking. Kortom goede kwaliteit voor een prima prijs.Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
Beoordeeld op 22 feb 2012Beoordeling: 5 van 5Spackspuitwerk nieuwbouw den bosch
Marcel heeft bij ons de muren met spack gespoten. Hij kwam samen met twee full-time afplakkers en heeft de klus in ongeveer 6 uurtjes geklaard. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en de manier van werken van Marcel en zijn mannen. Hij neemt de tijd voor je vragen, neemt je zorgen weg en is erg kritisch op zijn eigen werk. Als afsluiter nog een spuitbus gekregen om toekomstige beschadigingen bij te kunnen werken. Kortom een echte aanrader.Review door Werkspot-gebruiker uit Rotterdam Werkspot-gebruiker uit Rotterdam
Beoordeeld op 21 feb 2012Beoordeling: 1 van 5(Bewerkt op 22 feb 2012)Stucen
Marcel is helaas erg onbetrouwbaar gebleken. Hij kon snel komen kijken en was flexibel in het afspreken van een datum voor het uitvoeren van het werk. Echter is de kwaliteit onder de maat! Overal zitten belletjes in het spuitschiklderwerk en zijn spuit strepen te zien. Bovendien zouden de plafonds zo worden overgespoten dat er geen vlekken (lekkage gehad) meer te zien zouden zijn. Dit is zeker niet het geval. Marcel gaf aan dat als er iets is wij altijd konden bellen. DUS NIET!! We hebben Vaak gebeld en dan wordt er niet opgenomen. Ook over het opsturen van een factuur. Uiteindelijk met een andere telefoon gebeld en tadaa wordt er wel opgenomen…. Afspraak gemaakt om de schade te herstellen, komt niet want er zijn zieken, goed kan gebeuren natuurlijk, maar dan niet even bellen om een nieuwe afspraak te maken en weer niet te bereiken. Dit duurt nu al 6 weken en wij hebben er totaal geen vertrouwen meer in! Marcel heeft mooie praatjes maar is een zeer onbetrouwbare man gebleken. Helaas absoluut GEEN aanrader dus!.Reactie van de vakman:
Goedendag, Ik heb u meerdere malen gezegd dat het stucwerk van uw vorige stucadoor niet goed genoeg was,daarom wilde ik de latex ook niet spuiten,op vriendelijk verzoek toch gedaan en nu dit. De bellen en blazen zitten in het stucwerk en niet in de verflaag. Ik ga de NOA het werk laten beoordelen,zodat u een rapport krijgt waaruit blijkt dat ik gelijk heb. Mvg Marcel
Reactie geplaatst 22 feb 2012Review door Erwin, Vleuten Erwin, Vleuten
Beoordeeld op 13 feb 2012Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 21 feb 2012)Stuken nieubouwwoning
Heerlijk om mee te mogen maken. Vakmannen met liefde voor hun vak, flexibel, meedenkend, hard werkend, vol humor en betrouwbaar. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Marcel, Soeres en Jeffrey, dank jullie wel!Reactie van de vakman:
Dankuwel, Genot om voor jullie te werken,graag gedaan en veel plezier ermee. Groetjes Marcel
Reactie geplaatst 21 feb 2012Review door Sigrid, Den Hoorn Sigrid, Den Hoorn
Beoordeeld op 12 feb 2012Beoordeling: 4 van 5(Bewerkt op 21 feb 2012)Spackspuiten appartement
Prima werk geleverd! Wij zijn erg tevreden.Reactie van de vakman:
Dank voor uw reactie. Fijn dat u tevreden bent,veel plezier ermee. Mvg Marcel
Reactie geplaatst 21 feb 2012Review door Martin, Oosterhout Martin, Oosterhout
Beoordeeld op 6 feb 2012Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 21 feb 2012)Stukwerk werk muren en plafon beneden verdieping woning
De opdracht is zo goed uitgevoerd dat buiten de opdracht, Marcel de rest van het huis ook heeft mogen doen. Er is een zeer goede kwaliteit geleverd. Marcel denkt altijd vanuit zijn vakmanschap mee. Er is een goede verstandhouding, en makkelijk me te communiceren. Als heel groot pluspunt: hij komt altijd zijn afspraken na, en levert goed werk voor een mooie prijs. conclusie: betrouwbaar, vakkundig, een echte aanrader.Reactie van de vakman:
Dank voor uw beoordeling. Veel plezier met jullie nieuwe woning. Groetjes Marcel
Reactie geplaatst 21 feb 2012Review door richard, Nieuw-Vossemeer richard, Nieuw-Vossemeer
Beoordeeld op 3 feb 2012Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 21 feb 2012)Stuken van wand
Dank voor uw mooie cijfer,veel plezier ermee. Mvg Marcel
Reactie geplaatst 21 feb 2012Review door Tettelaar, Maassluis Tettelaar, Maassluis
Beoordeeld op 28 jan 2012Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 21 feb 2012)plafond stuken
Zowel snel in reageren als in uitvoeren. Gespecialiseerde vaklui. Ruimen alles ook goed op. Reageren direkt bij vragen en/of opmerkingen. Oftewel, ze geven zeer goede service. Marcel (en kornuiten) BEDANKT !Reactie van de vakman:
Dank voor uw reactie. Graag gedaan en veel plezier ermee. Groetjes Marcel
Reactie geplaatst 21 feb 2012Review door Ronald, Den Haag Ronald, Den Haag
Beoordeeld op 21 jan 2012Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 21 feb 2012)wanden spuiten
Alweer een tevreden klant. Marcel Kardinaal denkt met je mee, levert mooi werk, komt zijn afspraken na. Hij houdt goed contact met de opdrachtgever, zodat er geen misverstanden ontstaan.Reactie van de vakman:
Dankuwel, Veel plezier ermee. Groetjes Marcel
Reactie geplaatst 21 feb 2012