Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door Werkspot-gebruiker uit 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 1 apr 2013

Spackspuiten muren

Spack gespoten op circa 90 m2 muur in twee verschillende kleuren. Kwam vooraf langs om de klus te bekijken en tot in detail door te spreken. Wil een net resultaat afleveren en doet dit uiteindelijk ook werkelijk. Denkt vanuit opgedane ervaring mee met de klant o.a. wat betreft kleurstelling. Is niet beroerd om een keer extra langs te komen om wat door te spreken of een voorbeeld te spuiten en dit later over te doen. In één woord: super!
    (Bewerkt op 4 mei 2013)

Mooie beoordeling dank u. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 4 mei 2013
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwijndrecht
    Beoordeeld op 21 mrt 2013

Plafond stucen Aalbersestraat

De opdracht is snel, goed en netjes uitgevoerd. Emkadrecht gevraagd om langs te komen om misverstanden te voorkomen. Dezelfde avond nog langs geweest om het e.e.a. kort te sluiten. De week daarop zijn de werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Emkadrecht, Bedankt.!
  • Review door Salim, Amersfoort
    Beoordeeld op 17 mrt 2013

Gezocht

• Review door Sven, Hardinxveld-Giessendam
    Beoordeeld op 23 feb 2013

Stuken woonkamer

Wij hebben 50 vierkante meter plafond en een wandje van 10 vierkante meter laten stucen door Marcel en een collega. Het resultaat is echt helemaal super. Het plafond is strak precies zoals we in gedachte hadden. Marcel bedankt, het is allemaal erg soepel verlopen en in 1 dag tijd was de klus helemaal naar onze wens geklaard. Een echte aanrader ! Gr. Sven
    Beoordeeld op 16 feb 2013

Spagtelputz in appartement van 55m2

Marcel en Frank hebben het gehele app. in de spagtelputz gezet. Bij de email contacten die ik uitstuurde belde Marcel me snel terug. Marcel liet zich goed informeren door alles met mij door te lopen. Vervolgens gaf hij aan hoe hij het ging doen. Het is een duidelijke spreker waardoor je weet waar je aan toe bent. De uitkomst is een zeer goed eindresultaat. Het ziet er strak uit. Naast vakmanschap is het ook nog eens leuk deze mannen over de vloer te hebben (humor). Ik kan Emkadrecht zeker aanbevelen bij anderen.

Dank voor uw reaktie. Mvg Marcel

• Review door henkjan, Rhoon
    Beoordeeld op 15 feb 2013

Spackspuiten 130m2

Onze klus is met vakmanschap geheel volgens afspraak uitgevoerd. Marcel communiceert duidelijk en komt alle afspraken nauwgezet na.

Dank u voor de complimenten. Mvg Marcel

• Review door Victor, Rotterdam
    Beoordeeld op 12 feb 2013

Plafond witten

Op vrijdagavond op werkspot een opdracht geplaatst. direct daarna werd er via telefoon gereageerd op ons verzoek. 2 dagen later is men aan de klus begonnen. Vriendelijk, netjes en goed werk afgeleverd. ook 2 dagen later werd er nog geinformeerd of alles naar tevredenheid was. prima ervaring al met al.

Dank u voor deze mooie beoordeling. Mvg Marcel

• Review door Peter, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 6 feb 2013

Muren latex klaar maken

Marcel en zijn mensen hebben ons hele huis gespoten, drie verdiepingen. Totaal 12 vertrekken. Dit is erg netjes gedaan en zeer professioneel. Het verfspuiten is een ingrijpende vertoning maar het resultaat zeker waard. Wij kunnen EMKADRECHT zeker aanbevelen.

Dank u wel voor de mooie beoordeling. Mvg Marcel

• Review door Jeannette, Rijswijk
    Beoordeeld op 4 feb 2013

Spackspuiten fijne korrel

Dank u voor dit mooie cijfer. Mvg Marcel

• Review door Arjen, Boskoop
    Beoordeeld op 3 feb 2013

plafond egaliseren en herstellen

We kunnen Emkadrecht van harte aanbevelen. Wij zijn in alle opzichten tevreden.

Dak u voor deze goede beoordeling. Mvg Marcel