Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 8 jun 2013

SPOED!!!! het liefst vandaag nog

WAUW wat een wereldvent is Marcel!!! En natuurlijk z'n maatje Vinkie niet te vergeten!!!! s' Morgens had ik een probleem omdat de schilder waar ik in eerste instantie een deal mee had niet kwam opdagen. Ik snel hier op werkspot een spoed opdracht geplaatst en binnen een halfuur had ik Marcel aan de lijn. Al snel had ik besloten dat ik met hem wel in zee wou. Hij heeft toen zijn spullen gepakt en een uurtje later stonden ze op de stoep. Na kort overleg zijn ze boel gaan afplakken en het andere voorbereidende werk gaan doen. Eenmaal alles keurig afgeplakt en de oneffenheden weggewerkt op het plafond kwam de spackspuit erbij en in totaal 3 uurtjes tijd had ik een superstrak plafonnetje!!! Niks anders dan lof voor deze vakman en zijn maat!!! Als er in de toekomst nog een plafond of wand moet gebeuren is de klus voor hem!!! Marcel bedankt voor de SUPER service en de gezelligheid.
    (Bewerkt op 17 jan 2024)

Dank u voor deze beoordeling. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 25 jun 2013
  • Review door Jan, Ridderkerk
    Beoordeeld op 31 mei 2013

Spuiten plafond en wanden woonkamer, keuken en hal

Zoals uit de verstuurde referenties al ruimschoots naar voren komt, levert Marcel topkwaliteit voor een acceptabele prijs. Zo ook bij ons. We zijn zeer tevreden over de wijze waarop het werk is uitgevoerd. Plafond en wanden perfect gespoten en geen spoor van latex op de overige spullen te bekennen. Een zeer sympathieke vakman die doet waarvoor hij zegt te staan, n.l. goed werk leveren. Ik zal hem bij een volgende klus zeker opnieuw benaderen en in mijn kennissen kring aanraden. Marcel, bedankt voor het goede werk en de fijne, gezellige wijze waarop je in het leven staat.

Dank u voor deze mooie beoordeling. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 31 mei 2013
  • Review door pierre, Alblasserdam
    Beoordeeld op 31 mei 2013

Plafond strak maken

Afgelopen week prima werk geleverd in Alblasserdam. Maandag is plafond strak gemaakt en woensdag geschuurd en gespoten. Dik tevreden, Marcel heeft kennis van zaken en staat voor kwaliteit!

Dank u voor deze mooie referentie. Mvg Marcel

• Review door Jan, Eindhoven
    Beoordeeld op 28 mei 2013

spackspuiten wanden nieuwbouwappartement Eindhoven 2 kleuren op kor...

Een goede ervaring met Emkadrecht. De offerte was er snel en de communicatie was prima. Ze konden al binnen 2 dagen aan de slag en waren binnen 1 dag klaar. Het zit er strak op en de prijs was redelijk.

Dankjewel voor uw reactie. Mvg Marcel

• Review door Werkspot-gebruiker uit Roosendaal
    Beoordeeld op 20 mei 2013

Stuken woonkamer

Marcel kan niet zingen, maar spackspuiten kan hij wel. Was mooi op tijd, denkt goed mee, komt met oplossingen (plaatsen van afscheidingsmuurtje via connectie) en werkt de boel netjes af. Woonkamer staat er netjes bij!

Haha hij is goed bedankt. Mvg Marcel

• Review door Imholz, Abbenbroek
    Beoordeeld op 2 mei 2013

Spackspuiten voor AS Maandag

Marcel en zijn maatjes kunnen snel en goed werken, al meerdere malen hem ingehuurd voor spachtel of spuitwerk. Alleen als het op garantie aan komt is hij niet thuis of is hij ziek of reageert gewoon niet. Erg jammer want als ik naar al die referenties kijk, lijkt hij het niet slecht te doen. Mijn advies, laat een duidelijke offerte maken waar hij zijn garanties in vermeld en betaal niet alles contant (dat wilt hij wel). Dan heb je een sterkere zaak. Ik zal hem niet meer in huren , ik betaal wel een euro meer de volgende keer. Aanvulling op uw reactie. Op 3 muurtjes ontstonden blazen. Je heb zelf via smsjes gezegd dat je het zou op lossen. En nu we een maand later nog geen reactie van je krijgen en dat we zelf iemand ingehuurd hebben zeg je dat het geen garantie is...... zo ken ik er nog wel een. Je hebt gewoon niet goed voor gestreken en dat is jou fout. De rest van de muren hadden de zelfde ondergrond en die hadden nergens last van. Tevens als een afwerk bedrijf moet jij als geen ander weten wat wel en niet kan. Jij gaat over de ondergrond heen en geef dus aan dat de ondergrond goed is. Schrijf hier nog maar een mooi verhaal onder met je geen garantie. Moet je ook naar de klanten goed doen...
    (Bewerkt op 4 mei 2013)

Beste heer Imholz, Ik ben aangesloten bij de NOA en moet 5jaar garantie op mijn werk geven,dus doe ik dat ook. Dat niet alles onder garantie valt(losse ondergrond niet waarneembaar)is zeer vervelend. Ik heb inderdaad beloofd dit op te lossen tegen kostprijs.Bedrijfschap afbouw is ingeschakelt om een controle te doen en rapport uit te brengen,hieruit zal blijken dat ik gelijk heb. Jammer dat dit zo moet gaan maar ik kan mijn goede naam niet onterecht laten beschadigen. Een terechte mindere referentie heb ik geen moeite mee maar met dit wel. Mvg Marcel

• Review door Lieneke, Vlaardingen
    Beoordeeld op 24 apr 2013

Nieuwbouwwoning laten spachtelen

Marcel en de mannen konden direct toen wij de sleutel van ons huis kregen aan de slag. Woensdag en donderdag stond in de planning om te spachtelen, maar het was ook geen probleem toen wij later nog 2 kamers wilden laten spackspuiten. DIt kon ook direct gedaan worden, dus vrijdag was alles klaar!! Hierdoor konden wij binnen een week al in onze nieuwbouwwoning! Daarnaast waardeerden wij het erg dat we ook nog voor een kleurtje in onze spachtelputz konden kiezen, zonder enige moeite! Goed eindresultaat, voor een ontzettend mooie prijs! Heel erg bedankt!!!

Dankjewel mooie referentie. Mvg Marcel

• Review door Maurice, Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 19 apr 2013

Plafond witten en muur spagtelputzen

Marcel heeft weinig verstand van voetbal maar als het over spackspuiten en spagtelen gaat is het zeer zeker een vakman !! Zelfs in mijn bewoonde appartement was de klus geen enkel probleem. Kon de opdracht op korte termijn uitvoeren, zeurde nooit en was zeer behulpzaam. Daarnaast is het plafond gewoon zeer netjes gespoten en de muur perfect gespagteld. Via werkspot iemand vinden blijft een gok maar ik weet bij wie ik moet zijn mocht ik nog eens zo' n klus hebben en zal hem zeker aanbevelen in mijn kennissenkring.

Dank voor ow beoordeling. Mvg Marcel

• Review door Demian, Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 18 apr 2013

Spackspuiten 60 m²

Ons plafond laten spackspuiten door Marcel! Binnen een dag na het plaatsen van mijn werkopdracht had ik al telefonisch contact met hem. Diezelfde dag is Marcel nog langs geweest om te kijken en het een en ander te bespreken! Top service! Hij kon de opdracht op zeer korte termijn uitvoeren waar wij enorm blij mee waren! Het plafond ziet er super goed uit! Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en de service van Marcel! Echt een aanrader!

Dank u voor deze mooie beoordeling. Mvg Marcel

• Review door Chantal, Goudswaard
    Beoordeeld op 10 apr 2013

63m2 Spachtelputz of spuitwerk muren

In eerste instantie een opdracht geplaatst voor spuitwerk slaapkamers (muren en plafonds). Marcel is komen kijken en meteen besloten om ook de benedenverdieping inclusief keuken geheel te laten spuiten. Binnen 2 dagen was de gehele klus klaar. Mannen werken snel, effectief en netjes. Alles wordt netjes afgeplakt en ook weer netjes opgeruimd. Hij heeft echt topwerk geleverd en wij zijn dan ook meer dan 100% tevreden. Marcel is iemand die goed communiceert, met je meedenkt en vooral een vakman is! Je kan met een gerust hart deze man in huis halen, dan ben je verzekerd van een mooi eindresultaat! De volgende klus (spuiten van de hal en trappengat wordt wederom uitbesteed aan Marcel). Nogmals bedankt voor het mooie resultaat. Dennis & Chantal

Hier doen we het voor dank u. Mvg Marcel