Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Spackspuiten 175m2 muren nieuwbouwwoning
Wij hebben onze muren op de boven en benedenverdieping laten spackspuiten. Opleverpunten zouden gerepareerd worden en marcel zou hiervoor contact opnemen. Nooit meer wat gehoord. Zelf nog geprobeerd contact op te nemen en ook nooit meer wat gehoord. Op de foto's zijn de opleverpunten te zien. In de keuken en hal zijn de randen langs het plafond niet netjes gedaan.
Ook hebben wij de muren in de badkamer laten stucen. Dit is aan de onderkant zo lelijk gedaan dat we de mensen van die de badkamer hebben geplaatst, gevraagd hebben om het zo netjes mogelijk op te vullen met kit, maar uiteraard blijf je het zien.
Goedendag, Ik sta voor mijn werk en voor mijn bedrijf. Kwaliteit leveren is dus heel belangrijk voor mij. Opleverpunten kan altijd weleens gebeuren,dan is het mijn taak om dit netjes op te lossen. Overdags ben ik bezig met mijn werk, 's avonds met de telefoon. U heeft zeer zeker geen voicemeel ingesproken,dan had ik zeker gebeld. Bel me alsnog even aub. Tevreden klanten staat voor mij op één. Mvg Marcel
Reactie geplaatst 18 aug 2014