Soeters Spuit-, en Schilderwerken

Soeters Spuit-, en Schilderwerken beoordelingen (83)

• Review door Klant van Soeters Spuit-, en Schilderwerken
    Beoordeeld op 2 apr 2020

Gehele huis latex spuiten, 12 deuren lakspuiten en 3 trappen lakspuiten.

Het spuitwerk van Ruud Soeters is een absolute aanrader. Met veel precisie heeft hij grote gaten en kleine beschadigingen in de muren weten weg te werken, waar na het spuitwerk compleet niks meer van te zien was. Het spuitwerk zorgt er voor dat de woning weer heel strak oogt; zeker op deuren en radiatoren zie je echt de meerwaarde van het spuitwerk i.p.v. handmatig schilderen.
    (Bewerkt op 3 apr 2020)

Dank je voor de mooie review. Groetjes Ruud en Ivo

Reactie geplaatst 3 apr 2020
  • Review door Lottie, Veldhoven
    Beoordeeld op 24 mrt 2020
    Binnenschilderwerk: 75 m2 wanden; 45 m2 plafonds
    Vader Ruud en zoon Ivo zijn bij ons geweest en kan ze je zonder meer van harte aanbevelen ; Weten absoluut waar ze het over hebben , werken snel en netjes / zorgvuldig en het resultaat is gewoon zonder meer vakwerk ! Voor volgend jaar al de afspraak staan voor de volgende klus.
    (Bewerkt op 29 mrt 2020)

Hoi Jos en Lottie, Dankjewel voor deze supergoede review!! Groet, Ruud en Ivo

Reactie geplaatst 29 mrt 2020
  • Review door Erik, Roosendaal
    Beoordeeld op 27 feb 2020
    Binnenschilderwerk: 55 m2 wanden; 75 m2 plafonds
    Prima! Prima afspraken kunnen maken. Tijdens de klus heel fijn meegedacht over hoe eea precies te doen en advies gekregen over een aantal zaken. Betrouwbaar en goed.
    (Bewerkt op 27 feb 2020)

Dank je voor de goede review, Groeten, Ruud en Ivo

Reactie geplaatst 27 feb 2020
  • Review door Kas, Berkel-Enschot
    Beoordeeld op 24 feb 2020
    Binnenschilderwerk: 180 m2 wanden
    Ruud en Ivo hebben fantastisch werk gedaan. Wij hadden maar 3 weken na de oplevering van ons nieuwbouwhuis om erin te trekken en het kwam nogal nauw met de planning. Soeters junior en senior waren zeer flexibel en hebben 1 dag ontzettend lang doorgewerkt om de klus geklaard te krijgen. Ook hebben zij nog een aantal dingen opgelost die de stukadoor niet zo netjes had achtergelaten. De heren willen dat het er perfect uitziet nadat ze zijn geweest en doen daar wat extra's voor (zelf bijschuren, adviseren over allerlei zaken, kitten). Ook in het voortraject was de communicatie prettig en heeft Ruud goed kleuradvies gegeven voor de kinderkamers en de keuken. Ik zou Ruud en Ivo bij eenieder aanbevelen.
    (Bewerkt op 27 feb 2020)

Dankjewel voor de goede review. Groet, Ruud en Ivo

Reactie geplaatst 27 feb 2020
    Beoordeeld op 14 aug 2019
    Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds, Deuren, Kozijnen
    Goed, mooi werk. Geheel volgens de afspraken. Maar ook ter plekke denkt Ruud goed mee om beste en voordelige oplossingen te kiezen. Zeer tevreden. Beveel hem van harte aan.
    (Bewerkt op 20 aug 2019)

Dank je wel voor de goede review 👍

Reactie geplaatst 20 aug 2019
  • Review door Nienke, Breda
    Beoordeeld op 17 jun 2019
    Binnenschilderwerk: 102 m2 wanden; 17 m2 plafonds
    Een prachtig resultaat in de woonkamer! Direct een afspraak gemaakt voor de trapopgang en hal.
    (Bewerkt op 18 jun 2019)

Dankjewel voor de goede review! Tot snel. Groet, Ruud en Ivo

Reactie geplaatst 18 jun 2019
  • Review door L., Oosterhout
    Beoordeeld op 4 jun 2019
    Binnenschilderwerk
    Ruud en zijn zoon hebben bij ons de muren en plafond beneden gespoten. Ruud kwam vrijblijvend langs om de klus te bekijken en het maken van een offerte. Na een paar aandachtspuntjes te hebben opgelost zijn we tevreden over het geleverde werk en de service.
    (Bewerkt op 17 mrt 2020)

Hoi Lenn, Dankjewel voor deze goede review. Groetjes, Ruud en Ivo

Reactie geplaatst 10 jun 2019
  • Review door Mindy, Eindhoven
    Beoordeeld op 23 apr 2019
    Binnenschilderwerk: 4 deuren; 3 raamkozijnen
    Ruud heeft de wanden in mijn woonkamer/hal/keuken gespoten, evenals mijn kozijnen. Hij was op snel termijn beschikbaar en komt zijn gemaakte afspraken na. Ruud denkt met je mee en kijkt naar oplossingen; hij heeft prachtig werk afgeleverd! Ik raad Soeters Spuit- en Schilderwerken aan.
    (Bewerkt op 5 mei 2019)

Hoi Mindy, Dankjewel voor de goed review.👍 Groetjes, Ruud

Reactie geplaatst 5 mei 2019
  • Review door Lau, Oirschot
    Beoordeeld op 20 apr 2019
    Binnenschilderwerk: 50 m2 wanden; 50 m2 plafonds
    Wat een geluk dat iemand een klus had afgezegd. Ze konden pas om 14.00u beginnen omdat ik de sleutel van mijn appartement om 13.00u. Ik wilde de volgende dag overhuizen. Uiteindelijk waren ze pas om 22.30u klaar. Wat een geweldige service. En het werk? Ik heb niets toe te voegen aan eerdere recensies. Topkwaliteit!!!
    (Bewerkt op 5 mei 2019)

Hoi Lau, Bedankt voor de goede review, veel plezier van je nieuwe appartement!! Groetjes, Ruud en Ivo

Reactie geplaatst 5 mei 2019
  • Review door Eline, Dordrecht
    Beoordeeld op 9 apr 2019
    Binnenschilderwerk: Plafonds
    Absoluut een aanrader! In plaats van alleen de plafonds hebben we ervoor gekozen ook de muren te laten spuiten op de benedenverdieping. Ruud denkt met je mee en geeft advies met betrekking tot het kiezen van de juiste kleuren. De klus kon op korte termijn worden uitgevoerd, en er wordt nauwkeurig en snel gewerkt tegen een scherpe prijs. Het resultaat is fantastisch!

Hoi Eline, Dankjewel voor de goede review. Groetjes en succes met inruimen, Ruud

Reactie geplaatst 9 apr 2019