Maik kwam samen met de voeger eerst kijken en maakte een scherpe offerte. Een week later kon de schoorsteen gerenoveerd worden. Werkzaamheden werden in 1 dag uitgevoerd. Het is mooi gevoegd! Minpunt was dat veel rotzooi uit de voegen niet werd opgeruimd.
Maik gaf de klant vanaf het begin een vertrouwd gevoel. Bij de kennismaking tijdens de opname van het werk nam hij ruim de tijd en lichtte hij alles netjes toe. Het contact was verder snel en direct. Alle werkzaamheden gingen volgens opdracht en hij hield je keurig op de hoogte van de vorderingen. Daarnaast probeerde hij ook met je mee te denken en had enkele nuttige tips. Voor mij een prima keuze en ik kan hem bij iedereen aanbevelen!
Snelle reaktie op de vraag, bezichtiging van het uit te voeren werk en offerte de volgende dag al. Planning kon op korte termijn.
Houd zich aan de gemaakte afspraken, levert goed en vakkundig werk. Kortom een aanrader.
Slimcoating is een onderneming met voldoende vakkennis en heeft veiligheid hoog in het vaandel. De klus is binnen de planning en ook binnen budget uitgevoerd. Ik kan Slimcoating zeker aanbevelen voor de volgende zoekenden.
Toen Maik langs kwam om het werk te bekijken om een offerte te kunnen maken, heeft hij meteen het hele dak geïnspecteerd. Hieruit bleek ook dat een aantal pannen vervangen moesten worden.
Maik heeft het werk goed en zoals afgesproken uitgevoerd en die gebroken pannen heeft hij gewoon als service vervangen.
Bedankt Maik