Slimcoating

Slimcoating beoordelingen (136)

• Review door Jeroen, Cuijk
    Beoordeeld op 27 apr 2016
    Reinigen en impregneren dakpannen
    Geen enkel negatief punt te benoemen! Ons dak ziet er weer top uit. Goed advies, prima prijs, flexibel, eerlijk en vooral vriendelijke en vrolijke mannen. Wij zouden ze zonder te twijfelen weer inhuren. Een echte aanrader!
  • Review door Suzanne, Velp
    Beoordeeld op 31 mrt 2016
    Dak van dakkapel moet vervangen worden.
    Prima mannen! Goed afspraken mee te maken, heldere communicatie, denken mee en het dak is erg netjes afgewerkt! De lekkage is verholpen!
  • Review door Stefan, Nijmegen
    Beoordeeld op 24 mrt 2016
    Schoorsteen renoveren/repareren
    alles volgens afspraak en meer. mocht ik nog meer klussen hebben dan mag slimcoating het doen
  • Review door John, Arnhem
    Beoordeeld op 21 mrt 2016
    Schuurdak 6,82 x 2,20 meter
    Prima vakwerk, komt afspraken goed na. Erg tevreden. Duidelijke prijsafspraak.
  • Review door H.J, Doetinchem
    Beoordeeld op 17 mrt 2016
    Bitumendak vervangen
    Na telefonisch contact met Mike had ik al een goed gevoel bij hem. Hij kwam zeer snel de situatie bekijken. Mike was stipt op tijd en het blijkt een nette jongevent met vakkennis hij bekeek het dak en maakte direct een goede eerlijke prijs. Hij heeft samen met een collega inmiddels het bitumendak vervangen. Ik heb hem direct een andere klus gegeven en kan hem dus zeker aanraden, werkt netjes, vakkundig voor een reële prijs. H. Derksen Doetinchem
  • Review door Vincent Kipp, Wijchen
    Beoordeeld op 16 mrt 2016
    Vervanging dak schuur 4,80 x 3,60 meter
    Snel en adequaat gereageerd, goede prijs/kwaliteitverhouding en fijn contact. De klus is netjes geklaard en alles is geveegd en schoon achtergelaten. Voor volgende klussen zal ik zeker bij ze terugkomen.
  • Review door Sander, Apeldoorn
    Beoordeeld op 8 mrt 2016
    Dakbedekken incl materiaal 4,50x3,75
    Keurig en netjes werk geleverd, weten goed waar ze mee bezig zijn! Willen graag werken!
  • Review door Derksen, Oldenzaal
    Beoordeeld op 7 mrt 2016
    Reparatie dak keuken
    Mike,regeerde zeer snel en kwam met een concurrerende offerte. Ondanks dat het weer wat tegenzat heeft hij spoedig met zijn companen het werk (ook met minder weer) opgepakt en afgemaakt. Het werk is naar tevredenheid afgerond en de daken liggen er weer strak bij.
  • Review door Wim, Haaksbergen
    Beoordeeld op 23 feb 2016
    Reinigen en coaten stenen pannendak in Haaksbergen
    Deskundige mensen, die het dak goed gereinigd hebben en, zodra het weer daar geschikt voor is, de coating aan zullen brengen. Zijn gemakkelijk bereikbaar voor overleg en afstemming. Vragen actief of alles naar tevredenheid is en staan open voor verbeterpunten.