ServiceDeVries

Snel en professioneel
  • Review door sergio, Hoofddorp
    Beoordeeld op 29 mei 2014
    Storing verhelpen
    Heeft op eigen initiatief een probleem aan andere apparatuur verholpen. Erg prettige ervaring.
  • Review door Mel, Haarlem
    Beoordeeld op 23 mei 2014
    Reparatie Siemens Wasmachine
    Zeer tevreden over de service van Dhr. de Vries. Snel, flexibel, meedenkend en voor een goede prijs!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 21 mei 2014
    Nakijken wasdroger Bosch
    Uitstekende service, we zijn tevreden, dit is een aan te raden vakman.
  • Review door Nora, Amsterdam
    Beoordeeld op 12 mei 2014
    Repareren wasmachine AEG
    prima ervaring: meneer De Vries reageerde als enige op mijn klus en heeft het naar volle tevredenheid uitgevoerd. Hij belde netjes even dat hij er aan kwam en had het probleem snel gevonden. Mocht ik nog een keer een probleem hebben dan bel ik hem weer.
  • Review door Barry, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 mei 2014
    Bosch WFK 2470NL/11
    Ik ben meer dan blij met meneer De Vries. Echt vakkundig, en ook zeer hulpzaam en eerlijk. Zijn prijs was zeer redelijk. Ik kan hem echt aanbevelen.
  • Review door Kim, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 apr 2014
    Nordland wasmachine probleem
    Imke was makkelijk bereikbaar, kon op zeer korte termijn langskomen en was bovenal vriendelijk en vakkundig. Hij gaf verschillende opties en dringt niet aan op (dure) reparaties, maar op wat werkbaar is. Ik kan alleen maar zeggen: top! En ik weet wie ik de volgende keer bel.
  • Review door Tim, Amsterdam
    Beoordeeld op 24 apr 2014
    Verwarmingselement plaatsen
    Imke is een vriendelijke, snelle professional die volgens mij met alle apparaten wel raad weet. Hij heeft ons op korte termijn vakkundig geholpen: de wasmachine doet het weer!
  • Review door Arnoud, Abcoude
    Beoordeeld op 9 apr 2014
    Siemens Afzuigkap werkt niet meer
    Top vakman, conform afspraak, flexibel en oplossingsgericht. het bleek dat er een onderdeel vervangen moetst worden waar siemens hoge prijzen voor rekent. Imke hoeft toen een tussenoplossing bedacht waardoor afzuigkap weer werkt, zonder extra hoge kosten! Top!