ServiceDeVries

ServiceDeVries beoordelingen (317)

• Review door Eric, Landsmeer
    Beoordeeld op 29 okt 2011
    Vaatwasser repareren
    Goede vakman met verstand van zaken. Heeft ons prima geholpen, de oude vaatwasser was niet meer te repareren. Imke heeft ons voorzien van een goede tweedehands. Keurig geregeld, schappelijke prijs. Ik beveel iedereen aan om met Imke zaken te doen.
  • Review door Mirjam, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 okt 2011
    Reparatie droogfunctie Nordland wasdroogcombinatie
    Imke de Vries is een hele aardige man die onze was- droogcombinatie vakkundig onder de loep heeft genomen. Hij had goede adviezen en was grondig: topvakman! En ook nog eens niet duur :): wat mij betreft een aanrader.
  • Review door Martine, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 okt 2011
    Reparatie ATAG combimagnetron MC111F
    Ik kan Imke de Vries van harte aanbevelen, de communicatie per e-mail verliep perfect en het probleem was snel en doeltreffend verholpen. De heer de Vries had het onderdeel waarvan hij vermoedde dat het defect was van te voren al besteld, zodat het direct vervangen kon worden. Bij een volgend witgoed-euvel roep ik zeker weer zijn hulp in.
  • Review door Marijke, Utrecht
    Beoordeeld op 5 okt 2011
    defect in printplaat?
    Imke de Vries heeft na mijn oproep op Werkspot snel gereageerd en de vaatwasser goed gerepareerd. Het defect (geen printplaat die defect was trouwens) heeft hij vakkundig opgespoord, verholpen en sindsdien draait de machine weer prima, we waren erg blij hiermee!
    Beoordeeld op 29 sep 2011
    Afwasmachine programma blokkeert maar is niet verstopt
    Uitstekend. De beste man was wat later dan ik had verwacht maar was wel weer heel snel weg. Zonder gedoe - gewoon binnenkomen en de klus klaren. Wij zijn heel tevreden.
  • Review door Jeroen, Amersfoort
    Beoordeeld op 5 sep 2011
    Lekkage onderkant vaatwasser
    Denkt goed mee met het oplossen van het probleem. Vriendelijke en goede service!
  • Review door Tom, Kortenhoef
    Beoordeeld op 4 sep 2011
    Reparatie Vaatwasser
    Prima kerel, vakkundig en goedkoop.