ServiceDeVries

ServiceDeVries beoordelingen (317)

• Review door Anke, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 feb 2012
    Wasmachine (Whirlpool AWO 1200) en droger (AWZ 7400) stuk
    Een man waar je op kan bouwen. Veel vakkennis, legt goed uit wat hij doet en hoe ik het de volgende keer kan voorkomen. Zeer tevreden. Zowel wasmachine als droger draaien weer als een zonnetje.
  • Review door Gerard, Leeuwarden
    Beoordeeld op 7 feb 2012
    Reparatie AEG vaatwasser
    Uitstekende uitvoering van de reparatie. De klus ging niet voorspoedig, de oorzaak was niet eenvoudig vast te stellen maar is wel zorgvuldig en met succes gedaan. Daarnaast is uitstekend op afspraak gewerkt en was het contact prettig. Echt een vakman.
  • Review door A., Zaandam
    Beoordeeld op 6 feb 2012
    Reparatie vrieskast
    Geweldig, nog nooit zoveel service voor ook nog een zeer goede prijs meegemaakt. Absolute aanrader!!!

Dank U wel, bijzonder graag gedaan.

Reactie geplaatst 6 feb 2012
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 27 jan 2012
    Hetelucht oven in SMEG fornuis repareren
    Keurig, fijne service, direct gerepareerd!
    Beoordeeld op 27 jan 2012
    Beoordeeld op 24 jan 2012
    reparatie oven (fornuis van merk solitaire)
    Had mijn opdracht op werkspot laten verlopen, maar uiteindelijk toch firma de vries gebeld voor een afspraak. Dit kon snel en prima service, mijn oven bleek een fabrieksfout te hebben en die is opgelost, ook gelijk het ovenlampje vervangen, dus de oven is weer als nieuw! Bedankt...

Graag gedaan!

Reactie geplaatst 24 jan 2012
    Beoordeeld op 20 jan 2012
    reparatie Samsung SVW 1000F
    Erg tevreden over Iemke. Snel en duidelijk, je weet waar je aan toe bent. Voor beide bezoeken (was eerste keer niet gelukt) heeft hij het bedrag eenmalig gefactureerd. Top!!
  • Review door Wim, Hoorn
    Beoordeeld op 16 jan 2012
    Vaatwasser warmt het water niet meer op
    De heer Imke de Vries, heeft als 1e gereageerd op onze opdracht en heeft nog dezelfde dag (vandaag 16-12012) onze vaarwasser deskundig en snel gerepareerd. TOP ! Van harte aanbevolen ! Werkt met één vast tarief + de kosten van de evt. onderdelen. Joke en Wim Mul
  • Review door Rosalie, Almere
    Beoordeeld op 9 jan 2012
    Reparatie droger
    Dhr. de Vries is een professionele, betrouwbare en sympatieke man. Hij wist wat hij deed en legde het probleem ook in jip en janneke taal uit. Heeft nog ook extra tips en tricks gegeven voor "onderhoud". Heeft ook nog even andere vragen van mij behandeld (lichtje werkte al een tijdje niet meer) en heeft direkt gekeken wat er aan de hand was. Ik kan hem aan iedereen aanraden!
    Beoordeeld op 9 jan 2012
    reparatie wasmachine
    Wat ik fijn vond is dat de totaal prijs van te voren heel duidelijk was, er kwamen geen vreemde kosten bij. Ook de communicatie was fijn bijv een onderdeel moest besteld worden en hij checked van te voren of ik akkoord ga met de prijs en wanneer het binnen is. Flexibiliteit is ook uitstekend. Overall, heel goede service.