Scholten Electra

Scholten Electra beoordelingen (47)

• Review door Dorien, Zeddam
    Beoordeeld op 17 mrt 2014

elektrapunt verlengen in de schuur

Prima vakman, zeer tevreden met het resultaat. ook wat betreft de prijs zeer tevreden
  • Review door Carla, Arnhem
    Beoordeeld op 27 feb 2014

meterkast opnieuw verdelen

Ik ben erg tevreden over de betrokkenheid. Samen kijken naar de oplossing die bij het probleem past. Heb echt een vertrouwd gevoel en zal Scholten zeker aanbevelen bij anderen.
  • Review door John, Arnhem
    Beoordeeld op 27 nov 2013

perilex

Vriendelijk snel en volgens afspraak. Blij met zijn kaartje mocht het in de nabije toekomst nodig blijken
  • Review door Marko, Arnhem
    Beoordeeld op 26 nov 2013

vervangen van oude armaturen

Goede en betrouwbare vakman. Doet wat hij beloofd en zelfs meer. Denkt met de klant mee. De volgende opdracht is wederom voor Scholten Electra.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 2 nov 2013

lamp doet het niet

Probleem snel gevonden. Kon zelfs op zaterdag en prima prijs! Volgende keer bel ik hem zeker weer.
  • Review door Carlo, Arnhem
    Beoordeeld op 30 okt 2013

4-5 contactdozen verlagen

We zijn heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden en houding van deze vakman. Denkt goed mee met het zoeken naar de beste oplossingen en komt afspraken na. Hij is erg flexible en makkelijk. De opdracht is behoorlijk uitgebreid na een gezamelijke ronde door het huis. We zijn erg blij met alle tips en uitgevoerde toevoegingen. Wij kunnen hem van harte aanbevelen. Carlo en Ireen
  • Review door Familie, Arnhem
    Beoordeeld op 11 okt 2013

Vervanging oude groepenkast

Na een klein communicatie probleembje dat snel was opgelost heeft de heer Scholten goed meegedacht. Hij had respect voor onze wensen en het resultaat sluit dus ook goed daarbij aan. En de eindprijs lag ook nog eens iets onder de offerteprijs. Dat getuigt van eerlijk vakmanschap!