Schildersbedrijf P.A.M. van der Aa

Schildersbedrijf P.A.M. van der Aa beoordelingen (70)

• Review door Rob, Gouda
    Beoordeeld op 14 dec 2016

Raamkozijnen 1e en 2e verdieping voorgevel schilderen

Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten. De gemaakte afspraken werden netjes nagekomen en hij kon op zeer korte termijn de werkzaamheden uitvoeren. Het schilderwerk is goed en zorgvuldig uitgevoerd.
  • Review door Patrick, Maasland
    Beoordeeld op 26 sep 2016

Schilderen woning en schuur.

• Review door J.M., Rozenburg
    Beoordeeld op 10 aug 2016

Schilderen buitenkant huis van kozijnen en deuren

Beoordeeld op 12 mei 2016

schilderwerk buitenkozijnen op de 1e etage.

• Review door Marian, Schiedam
    Beoordeeld op 7 jan 2016

bovenkant dakkapel en boeiboord schilderen

Goede ervaring met deze schilder. Prima werk geleverd voor een redelijke prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoeven
    Beoordeeld op 8 nov 2015

Windveren/overstekken schilderen pl.min. 45 meter

Vakman; werkt goed en snel en denkt goed mee. Is af en toe zo snel dat er hier en daar wat naast spettert. Alles wordt uiteindelijk netjes opgeleverd. Minpuntje: bij conflict met verfleverancier over de door hen geleverde afwijkende tint verf leek het Piet erg veel moeite te kosten ons belang bij de leverancier te behartigen. De beloofde oplossing (extra pot verf om eerder schilderwerk aan te passen) is door leverancier niet nagekomen. Piet heeft verfleverancier hierop niet kunnen/willen aanspreken, zodat we zelf mochten gaan mengen.
  • Review door Brooke, Voorschoten
    Beoordeeld op 21 sep 2015

Vijf grote kozijnen aan de buitenkant schilderen

Dhr. van der Aa is een zeer vriendelijke en rustige man die zijn vak kent, wij zijn zeer tevreden!
  • Review door Mariana, Leiden
    Beoordeeld op 22 jul 2015

Schilderen buiten houtwerk van 2 dakkapellen

P. van der Aa is een zeer vakkundig schilder en houtrotspecialist, die mijn dakkapellen een totaal nieuwe en frisse uitstraling heeft gegeven. Rotte plekken in het hout zijn keurig opgeknapt. De dakkapel, waarvan de buitenbeplating in zeer slechte staat was, is geheel gerenoveerd. Er zijn nieuwe hoogwaardige houten panelen geplaatst en de houten stijlen zijn behandeld tegen houtrot. De dakkapellen zien er weer uit als nieuw. Het werk is keurig, zorgvuldig en snel afgeleverd. Hij overlegt, geeft advies en staat open voor vragen van de klant. Hij dekt alles keurig af en ruimt nadien ook alles weer netjes op. Kortom, ik ben zeer tevreden en kan hem van harte aanbevelen! Piet, van harte bedankt en tot de volgende keer.
  • Review door Raymond, Fijnaart
    Beoordeeld op 26 jun 2015

Buitenschilderwerk

Scherpe prijs omdat deze mijnheer niet goedkoop is maar razendsnel en daarom kan hij dus voor een scherpe prijs het werk maken. Hij verft bijvoorbeeld deuren in 1 gang af met een bezem! Even zonder dollen echt een vakman van de oude stempel welke zeldzaam beginnen te worden keurig werk afgeleverd in een razendsnel tempo tegen een scherpe prijs.
  • Review door D., Spijkenisse
    Beoordeeld op 14 mei 2015

Buitenschilderwerk in Spijkenisse (ramen, deuren en kozijnen)

zeer goede prijs/kwaliteit!