schilderbedrijf d ouwerkerk

schilderbedrijf d ouwerkerk beoordelingen (105)

• Review door Alex, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 16 jun 2015

Schilderen gehele woning

Danny Ouwerkerk is een eerlijke schilder die ook vakmensen inschakeld voor timmermans werkzaamheden van bijv. houtrot in dorpels, ramen enz. Ook huurt hij vakkundige schilders in als werkzaamheden dat noodzakelijk achten. Je krijg 7 jaar garantie op de schilderwerkzaamheden. Vaak kan hij op korte termijn aan de klus beginnen. Als je met Danny in zee gaat dan zal je daar geen spijt van krijgen.
  • Review door Yvonne, Hazerswoude-Dorp
    Beoordeeld op 7 mei 2015

Gehele buitenboel schilderen

Danny is een vriendelijk en hardwerkende schilder. Luisterd goed naar wat er gevraagd wordt en geeft bruikbare adviezen. Prijs- kwaliteitsverhouding is prima!
  • Review door Inge, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 30 apr 2015

buiten boel schilderen

Een fijne rustige betrouwbare schilder, werkt netjes en secuur.
  • Review door Bas, Den Haag
    Beoordeeld op 21 jan 2015

Complete buitenboel

Danny heeft de gehele buitenboel geverfd in een recordtijd. Stelde gerichte vragen en was binnen de gestelde termijn klaar! Een fijne aannemer om mee te werken, en dan ook nog een scherpe prijs!
  • Review door dik vink
    Beoordeeld op 18 nov 2014

deze woning gesaust het was geel van het roken dus het moest 2 keer gedaan worden

Het project stond al een tijdje op mijn lijst, maar met een hele drukke baan is dat gewoon echt niet te doen. Ik heb diverse aanbiedingen doorgenomen en wat partijen uitgenodigd voor een intake. Uiteindelijk is mijn keuze op Schildersbedrijf D.Ouwekerk gevallen, daarbij was niet alleen de prijs de doorslaggevend. Met name het enthousiasme, het meedenken, maar ook het vertrouwen om ook mijn huissleutel mee te geven was hierbij van belang (zoals reeds aangegeven werk ik overdag). Het project is stapsgewijs afgerond en na thuiskomst, aan het einde van mijn werkdag, was alles perfect geschilderd. Schildersbedrijf D.Ouwekerk is zeker een aanrader en ik heb mijn vriendenkring ondertussen ook geïnformeerd. Helemaal Top!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 28 okt 2014

Buitenschilderwerk

Al ons buiten schilderwerk ziet er weer netjes uit en wij zijn super tevreden. De klus is snel en voor een heel nette prijs uitgevoerd. Daarnaast communiceert Denny duidelijk wat hij gaat doen en komt dat ook na. Prettige bijkomstigheid is dat hij een vrolijke en gezellige man is om in huis te hebben. Denny bedankt en succes met je bedrijf!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Botlek Rotterdam
    Beoordeeld op 19 okt 2014

Schilderen huis

Dhr. Ouwekerk is een nette man die zijn werk netjes doet. Hij neemt rustig de tijd voor zijn klus en raffelt het niet af. Komt netjes optijd en komt zijn afspraken na. Aanrader.
  • Review door J.W., Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 18 okt 2014

Buitenschilder gezocht

Wij hebben de buitenkant van ons huis laten schilderen door Denny Ouwerkerk aangezien het schilderen van de buitenkant wel nodig was en wij ook van bruin naar Ral 9001 wilden en ook naar Ral 7037 dus er was aardig wat werk te doen voor denny. De eerste kennismaking was erg prettig met denny en samen alles doorgenomen van wat er moest gebeuren en de volgende dag hadden wij de offerte al binnen. Wij zijn erg tevreden met het werk wat denny heeft afgeleverd en de prijs was ook erg scherp. Vanaf dag 1 is denny altijd op de afgesproken tijd begonnen met de werkzaamheden. De buitenkant staat voor en achter weer helemaal strak in de lak inclusief de schuur. Denny is ook altijd wel gezellig in voor een praatje en zo begonnen wij de ochtend voor dat hij starte met een lekkere bak versgezette koffie. Hij was maandag begonnen met de opdracht en was zaterdag bijtijds klaar met alles. Dus wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Alvast bedankt Denny voor het resultaat en we vonden het ook erg gezellig in de week dat je aan het werk was bij ons. Mvg, Fam. Lotte uit Hoogvliet
  • Review door Nikola, Barendrecht
    Beoordeeld op 6 okt 2014

dakrand schilderen

Aardige man, kwam langs voor een prijsopgave Daarna de opdracht geaccepteerd. Goed en snel schilderwerk afgeleverd. Top!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorschoten
    Beoordeeld op 29 sep 2014

Voordeur schilderen

Onze voordeur is vakkundig geschilderd door Denny Ouwerkerk. Hij is flexibel en werkt hard. Het resultaat is er ook naar.