Sam de Groot Stukadoors & Schildersbedrijf

Sam de Groot Stukadoors & Schildersbedrijf beoordelingen (65)

• Review door Jacqueline, Den Haag
    Beoordeeld op 27 apr 2020

Exterior plastering: 8 m2

Sam reageert direct. Geeft duidelijke uitleg. Betrof bij ons een spoedklus en Sam stond de volgende dag op de stoep. Heeft de klus netjes gedaan. Wij zijn tevreden.
  • Review door Wouter, Rijswijk
    Beoordeeld op 16 apr 2020

Exterior plastering: 9 m2

Sam bespreekt vooraf duidelijk de opties en geeft hierbij veel informatie. Vooraf aan de klus communiceerde hij netjes over zijn aankomsttijd. Daarnaast werkt hij netjes en schoon. Hij heeft bij ons goed werk afgeleverd!
  • Review door Steven, Breda
    Beoordeeld op 16 apr 2020

Exterior plastering: 14 m2

Echt een aanrader. Sam werkt netjes en werkt hard. En dat ook nog eens voor een zeer nette prijs!
  • Review door Gillian, Delft
    Beoordeeld op 12 apr 2020

Stucen: 6 m2 wanden; 1 m2 plafond

Sam is heel pro-actief en kwam gelijk langs om een eerlijke offerte te kunnen maken. Het stucwerk is strak afgewerkt, zowel binnen in de woonkamer als het muurtje achter in de tuint. Zelf hadden we het nooit zo netjes kunnen krijgen. Sam is daarnaast goed bereikbaar en communiceert helder. Aanrader!
    Beoordeeld op 4 apr 2020

Stucwerk repareren: Er is een nieuwe intercom geplaatst en daarom h...

Supersnelle en professionele reactie van dit klusbedrijf gekregen na het plaatsen van de opdracht. Hij is dezelfde dag nog vrijblijvend komen kijken naar het probleem en heeft daarna ook gelijk het stucwerk gecorrigeerd tegen een goede prijs! Al met al zeer positief over Allround klusbedrijf de Groot.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Lekkerland
    Beoordeeld op 2 apr 2020

Stucen: 1 m2 wand; 5 m2 plafonds

Alles netjes gestuct, alles was goed geregeld!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 25 mrt 2020

Kleine klus: Grote plank monteren buiten huis; Kasten of planken

Snelle klus, was ook snel opgelost. Makkelijk contact via app en vriendelijke jongen. Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 23 mrt 2020

Stucwerk repareren: Waterschade

Sam heeft, nadat ik meer foto's had gestuurd van het muurwerk aangegeven dat dit makkelijk te verhelpen zou zijn met wat afsteek en verfwerk. De klus ga ik dus zelf oppakken. Ik waardeerde de goede communicatie en eerlijkheid. Op basis hiervan zou ik Sam zeker aanraden.
  • Review door Amber, Rotterdam
    Beoordeeld op 23 mrt 2020

Stucwerk repareren: structuurmuren egaliseren

We zijn zo blij met Sam van Allround klusbedrijf de Groot. We zaten enigszins met onze handen in het haar toen we een muur hadden gesloopt, dat konden we nooit zelf mooi afwerken of stucen. Toen ik de klus op werkspot had gepost stond hij binnen 15 minuten voor de deur om te komen kijken op zondagavond. Qua afspraken en communicatie werkte hij ook zo fijn, tussendoor belde hij steeds en hij dacht ontzettend goed met ons mee. Hij heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt en van een mega oude muur met gaten en moeilijke hoeken (door een rookkanaal) weer helemaal opgevuld en glad gekregen. Alles is super netjes afgewerkt voor een goede prijs. Ik zou iedereen aanraden om zijn/haar stucwerk door Sam te laten doen, hij is een harde werker en een echte vakman. Bedankt, wij zijn helemaal blij!!!
  • Review door Rob, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 21 mrt 2020

Exterior plastering: 9 m2

Dit is echt een goed bedrijf!! Snelle reactie na plaatsing van de klus op werkspot. Denkt goed mee. Communicatie goed. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom wij zijn erg tevreden en raden hem zeker aan!!