Sam de Groot Stukadoors & Schildersbedrijf

Sam de Groot Stukadoors & Schildersbedrijf beoordelingen (65)

• Review door Lennart, Hillegom
    Beoordeeld op 7 jun 2021

Binnenschilderwerk: 45 m2 plafonds

• Review door Mike, Rotterdam
    Beoordeeld op 24 mei 2021

Binnenschilderwerk: 40 m2 plafonds

Na het plaatsen van de klus nam Sam snel contact op. Na het contact per telefoon en WhatsApp kon er een goede inschatting worden gegeven over de werkzaamheden en prijs. Hij kon erg snel aan de klus beginnen. Alles netjes afgeplakt en het resultaat (plafond spuiten) is erg mooi geworden. Daarnaast heb ik nog wat tips ontvangen voor het schilderen van een paar kleine wanden op de boven verdieping, top!
  • Review door David, Rotterdam
    Beoordeeld op 7 mrt 2021

Binnenschilderwerk: 130 m2 wanden

• Review door David, Den Haag
    Beoordeeld op 21 feb 2021

Binnenschilderwerk: 97 m2 plafonds

Sam heeft bij ons eerst een verlaagd plafond gestuuct en vervolgens de plafonds in het hele huis gespoten. Dat was gewoon top. Sam is makkelijk in de communicatie, rekent een nette prijs en komt afspraken na. Graag weer tot een volgende!
  • Review door X, Rotterdam
    Beoordeeld op 17 feb 2021

Stucwerk repareren: Gaten of scheuren

Wat wij geweldig vinden aan Sam de Groot: - Vakkundig uitvoering - Vakkundig advies - Resultaat boven verwachting - Ruimt op na zijn werk - Zeer vriendelijk - Communiceert fijn mbt tijden/dagen - Betrouwbaar (houdt zijn woord) Wij raden Sam de Groot aan! En zullen hem opnieuw in de toekomst inhuren.
  • Review door Maarten, Zoeterwoude
    Beoordeeld op 2 feb 2021

Binnenschilderwerk: 9 m2 plafonds

Sam heeft bij ons het plafond in de badkamer erg mooi opgeknapt en geschilderd. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Verder fijn in de omgang en communicatie en een prima prijs/kwaliteit verhouding. Dank Sam!
    Beoordeeld op 17 jan 2021

Stucwerk repareren: Gaten of scheuren

Kon snel langskomen en heeft ons ook goede tips meegegeven. Vriendelijk en veel kennis!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 7 dec 2020

• Review door J., Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 23 nov 2020

Binnenschilderwerk: 30 m2 wanden; 70 m2 plafonds

Sam was prettig in de communicatie, heeft geleverd wat hij beloofd heeft en dat op kort termijn! Ook nawerk pakt hij snel op
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 15 nov 2020

Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds, Kleine delen bijwerken

Sam knows what he is doing and has a very good eye for details. I am totally satisfied with his work and would recommend it to anyone that appreciates quality, and professionalism. Would definitely make business again.