SA DAKONDERHOUD

SA DAKONDERHOUD beoordelingen (40)

• Review door Klant van SA DAKONDERHOUD
    Beoordeeld op 12 apr 2023

Dak vervangen van de berging

Super aardige jongens die goed werk hebben afgeleverd
  • Review door Gil, Hoofddorp
    Beoordeeld op 8 mrt 2023

Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak

Dit bedrijf kan ik aanbevelen zijn jonge jongens maar voeren hun werk perfect uit schuurdak plaatwerk vervangen en nieuw dakleer geplaatst ziet er perfect uit ook hun communicatie is zeer beleefd en goed jongens bedankt
  • Review door F.A., Amersfoort
    Beoordeeld op 7 mrt 2023

Dakrenovatie: Dak lekkage; Plat dak

• Review door Robbert-Jan, Lewedorp
    Beoordeeld op 15 feb 2023

Dak of dakgoot repareren: 10 m²; Dak; Reparaties

Twee zeer fatsoenlijke heren hebben het platte dak van mijn schuur vernieuwd met bitumen. Ondanks een misrekening van mijn kant keurig omgegaan met de situatie om het nog tijdig klaar te krijgen. Harde werkers, duidelijk en erg open contact. Meer dan goede (garantie) voorwaarden. Aanrader!
  • Review door Arian, Bilthoven
    Beoordeeld op 10 feb 2023

Dak houten schuurtje: 10 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Goede en heldere communicatie. Zijn zeker vaklui die ook plezier in het werk hebben. Netjes gedaan en opgeruimd. Ook rekening gehouden met mijn wensen en extra werkzaamheden gedaan die noodzakelijk waren voor het huis. Ze denken mee.
  • Review door Ton, Leiden

Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Regulier onderhoud

• Review door Elly, Stellendam
    Beoordeeld op 9 jan 2023

Dakrenovatie: 10 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak

We zijn ontzettend goed behandeld. Ten 1e snelle reactie en offerte en ten 2e ze minder snel beginnen en uitstekend werk verricht. En zeer bekwame en aardige vaklui. De volgende keer mogen ze terugkomen. En wij bevelen ze aan anderen toe.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waddinxveen
    Beoordeeld op 2 dec 2022

Dak of dakgoot repareren: Dak, Dakgoten; Inspectie/reparatie

De klus liep zonder problemen. SA Dakonderhoud dacht goed mee met de klus. Helaas na aanhoudende lekkage geen contact meer kunnen opnemen met dit bedrijf erg jammer. En het blijkt dat reparatie toch niet helemaal voldoende is uitgevoerd.
    (Bewerkt op 5 jan 2023)
  • Review door Eric, Leusden
    Beoordeeld op 9 nov 2022

Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dak; Reparaties

De mannen van SA Dakonderhoud hebben het werk goed uitgevoerd, voor zover je dat van beneden kunt beoordelen. Zij hebben er hun tijd voor genomen en ik had zeker niet de indruk dat zij het werk afraffelden. Wat mij bij Werkspot activiteiten opvalt is dat je eigenlijk nooit namen leest of hoort van de professionals die de klus aannemen. Dat was mij bij een eerdere klus ook al opgevallen.