RVD Elektrotechniek

RVD Elektrotechniek beoordelingen (135)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Gorinchem
    Beoordeeld op 14 apr 2017

Vervangen van groepenkasten

• Review door Gerard, Deventer
    Beoordeeld op 13 apr 2017

vervangen stoppenkast

Zeer tevreden met de vakkundige en flexibele vervanging van de oude stoppenkast. Goed en snel werk geleverd met extra plaatsen van contactdoos. Aanrader!
  • Review door Walter, Arnhem
    Beoordeeld op 7 apr 2017

Nieuwe groepenkast

Plaatsen nieuwe groepenkast: Top! Alles perfect aangesloten!
  • Review door André, Veenendaal
    Beoordeeld op 2 apr 2017

Krachtstroom aansluiting in schuur installeren

Johan van RVD Elektrotechniek heeft de klus goed geklaard. Hij is eerst langs gekomen om de situatie te bekijken en heeft goed geadviseerd. Hij heeft net werk geleverd. We zijn zeer tevreden met het resultaat.
  • Review door Henk, Elst
    Beoordeeld op 10 mrt 2017

groepenkast uitbreiden en aansluitingen voor inductiekookplaat in d...

De gevraagde werkzaamheden zijn correct en op de afgesproken tijd uitgevoerd. Wij koken nu op inductie.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rosmalen
    Beoordeeld op 8 mrt 2017

Electrische installatie

Prima werk geleverd, flexibele houding, keurige bejegening
  • Review door Martijn, Boekel
    Beoordeeld op 6 mrt 2017

elektra aanbrengen in schuur en tuin

Prima vakman die zijn afspraken na komt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 27 feb 2017

Vervangen van diverse stopcontacten en schakelaars

• Review door Peter, Ede
    Beoordeeld op 16 feb 2017

Electra nakijken woonhuis Ede

Johan heeft bij ons eigenlijk alle electra nagekeken. Op zolder netjes meerdere stopcontacten en stekkers aangelegd. Daarnaast heel netjes werk geleverd in de keuken (spotjes plus draadloze bediening). Ook de stoppenkast is helemaal vernieuwd. Erg blij met deze vakman! Betrouwbaar en hard werkend.
  • Review door Raimon, IJsselstein
    Beoordeeld op 10 feb 2017

Installeren nieuwe groepenkast

Johan heeft bij ons een groepenkast geplaatst met in totaal 12 groepen en 3 aardlekschakelaars. Hij is een aantal dagen eerder al langs gekomen om de situatie goed te bekijken en op die manier eventuele problemen van te tackelen. Daarnaast heeft hij vakkundig een aansluiting gerealiseerd in de keuken (via de kruipruimte) voor onze kookplaat. Ook het aanleggen van een extra groep op het moment van installeren was geen probleem. Alles is netjes opgeleverd inclusief gelabelde stickers zodat we makkelijk kunnen zien wat onder welke groep valt.