Reparatiedienst MPM

Reparatiedienst MPM beoordelingen (392)

Beoordeeld op 19 mei 2018
  • Review door alessandra, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 mei 2018
    wastafel en kookplaat installatie en paneelmontage
    het werk is perfect gedaan. de reparatie was erg snel en het gebeurde op zondag! Ik moest de kookplaat en de kraan aansluiten. Hoewel er wat extra klussen waren, loste MPM alle problemen op!! Hartelijke Dankje!
    Beoordeeld op 24 apr 2018
  • Review door Lieke, Amersfoort
    Beoordeeld op 5 apr 2018
    Foutmelding Miele Inductiekookplaat
    Goede ervaring. Heeft MIELE kookplaat vakkundig gerepareerd. Prettige communicatie, flexibel beschikbaar.
  • Review door Ivo, Wageningen
    Beoordeeld op 24 mrt 2018
    Beoordeeld op 13 mrt 2018
    Wasdroogcombinatie droogt niet meer goed
    Helaas hielp vervangen van onderdeel niet voldoende en zijn drie bezoeken nodig geweest. Gelukkig kon Mo ook 's avonds en rekent hij slechts eenmaal voorrijkosten ook al moest hij naar Amsterdam. Ik ben zeer tevreden over eindresultaat.
  • Review door Hanneke, Nijmegen
    Beoordeeld op 10 mrt 2018
    repareren deur inbouw vaatwasser
    Communiceert goed, snelle service maar aller belangrijkste biedt garantie voor zijn werkzaamheden!! De dag nadat de monteur het probleem met de deur van de vaatwasser had verlopen was het probleem weer terug. Monteur is vervolgens voor een tweede keer langs geweest om het probleem opnieuw op te lossen. Hij heeft hier geen kosten voor in rekening gebracht.
  • Review door Gerrit, Amersfoort
    Beoordeeld op 7 mrt 2018
    Hittepomp vaatwasser vervangen
    Klus prima uitgevoerd en direct een paar extra zaken uitgevoerd die uitgevoerd moesten worden
  • Review door Jaleesa, Nieuwegein
    Beoordeeld op 2 mrt 2018
    Reparatie wasmachine
    Na een problematische ervaring met Samsung, hebben we onze aandacht gericht op de helden van werkspot. MPM kon ons het beste helpen door specifieke kennis en tegelijk een scherpe prijs te bieden. De eerst afspraak was een onderzoeksafspraak welke opgevolgd werd met een reparatie. Lang verhaal kort, we zijn bij MPM voor minder dan de helft geholpen vergeleken met de Samsung reparatie dienst!