Reparatiedienst MPM

Reparatiedienst MPM beoordelingen (392)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Eerbeek
    Beoordeeld op 16 jan 2019
    Repareren / vervangen afzuigkap
    Voor mij leek het er in eerste instantie op dat de motor van mijn afzuigkap kapot was. Gelukkig viel dat mee en kijkt Mo eerst of het huidige onderdeel te maken is, in plaats van direct een nieuw onderdeel te installeren. De klus was hierdoor snel geklaard. De communicatie verloopt prettig, hij is op korte termijn beschikbaar en op de dag zelf belt hij van tevoren hoe laat je hem kunt verwachten. Een man met hart voor z'n vak en voor mensen. Zeker aan te raden.
    (Bewerkt op 21 nov 2020)
  • Review door Cees, Leusden
    Beoordeeld op 7 jan 2019
    Oven Fratelli Onofri reparatie
    Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd, het verwarmingselement bleek defect. Gelukkig had hij deze op voorraad en kon dus meteen vervangen worden. Goede afspraken over het tijdstip en de kosten. Kortom, ik ben zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 1 jan 2019
    vaatwasser repareren
    Prima ervaring met MPM. Onze lekkende vaatwasser werd meegenomen en binnen een week gerepareerd en weer opnieuw geïnstalleerd. Duidelijk communicatie, afspraken worden keurig nagekomen.
    Beoordeeld op 28 dec 2018
    Afzuigkap installeren
    Werk: afzuigkap installeren en een naastgelegen gat in het plafond dichten en wegwerken. Ik ben echt zeer tevreden met het werk wat hij heeft uitgevoerd. Er was veel meer werk nodig en dat heeft hij ook zeer netjes opgelost. Ik zou hem zeker aanraden of weer inschakelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maarsbergen
    Beoordeeld op 24 dec 2018
  • Review door marlien, Utrecht
    Beoordeeld op 26 nov 2018
    Siemens condensdroger repareren
    In 1 woord: Vakkundig en vriendelijk en de droger doet het weer. Hartelijk dank Mo!
  • Review door Don, Nieuwkoop
    Beoordeeld op 16 nov 2018
    Verwarmingselement oven vervangen
    Heel goed. Hij begreep ons en voerde zijn werkzaamheden zeer goed en met toewijding uit. Het enige nadeel was dat hij uit Nijkerk kwam (wij wonen in Nieuwkoop), zodat onze kosten hoger waren dan gebudgetteerd. Maar daar had hij ons vooraf al op de hoogte gebracht. Feb. 2019. Helaas heeft hij zich niet aan de afspraak gehouden om nog een keer langs te komen om een garantie klus na te lopen.
    (Bewerkt op 15 mrt 2019)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 12 nov 2018
    Wasmachine rubber vervangen
    Monteur kon meteen komen en heeft alles netjes opgelost!