Reparatiedienst MPM

Reparatiedienst MPM beoordelingen (392)

• Review door Floris, Amsterdam
    Beoordeeld op 20 dec 2019
    Reparatie witgoed: Vaatwasser; Siemens
    Ik ben heel blij met de service van MPM om mijn vaatwasser te repareren. Alle opties waren mogelijk en materiaal was allemaal aanwezig. Uiteindelijk zeer snel en tot grote tevredenheid is de vaatwasser weer gerepareerd. Dank je wel!
  • Review door Renee, Utrecht
    Beoordeeld op 1 dec 2019
    Reparatie witgoed: Wasmachine; Whirlpool
    Onze wasmachine was helaas niet meer te repareren, maar hij was er heel snel en heeft echt alles geprobeerd. Goede service, zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Soesterberg
    Beoordeeld op 28 nov 2019
    Reparatie witgoed: Vaatwasser; Junker
    10 met een griffel! We hadden vanochtend een prettige ervaring met Mo. Vriendelijke meneer, die keurig van te voren belde hoe laat hij kwam. Hij kwam binnen de afgesproken tijdsvak en zag meteen het probleem en ging direct aan de slag. Nadat hij ons probleem had opgelost, plaatste hij nog een beschermplaat tegen het vocht. Dit was onze keukeninstallateur toentertijd vergeten en de risico bestond dat door het vocht van de vaatwasser ons aanrechtblad aan de onderkant zou gaan rotten. Hij heeft ons niet alleen geholpen met de reparatie, maar ook de situatie verbeterd. En dat allemaal binnen de gestelde tijd! Wij zijn zeer tevreden.
    (Bewerkt op 16 dec 2025)
  • Review door Jaap, Zeist
    Beoordeeld op 15 nov 2019
    Reparatie witgoed: Wasmachine; Miele W2241 V5535 WPS Expert
    De monteur kwam dezelfde dag nog naar de wasmachine kijken. Helaas waren de koolstofborstels niet de oorzaak van het euvel. De monteur was heel beleefd, behulpzaam en verontschuldigde zich dat hij het euvel zo snel niet kon verhelpen. Vanwege de leeftijd van de wasmachine (15 jaar) heb ik zelf besloten om niet verder de oorzaak te laten onderzoeken omdat het anders waarschijnlijk te duur zou worden en je dan beter voor een nieuwe kunt gaan.
  • Review door Erwin, Nieuwegein
    Beoordeeld op 13 nov 2019
    Reparatie witgoed: Wasmachine; Indesit xwa71483
    Mijnheer reageerde snel, afspraak volledig nagekomen. Keurig netjes afgehandeld, alles netjes uitgelegd en advies gegeven over gebruik.
  • Review door Guy, Amersfoort
    Beoordeeld op 13 nov 2019
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Begin contact prettig en snel. Het ging om de installatie van een inductiekookplaat. Lang wachten op de gewenste plaat. Uiteindelijk genoegen moeten nemen met een andere, waardoor we duurder uit waren. Aansluiting middels krappe kruipruimte is verder prima gedaan. Contact was goed.