Eigenlijk is 85 euro voor n half uurtje werk onder het mom van voorrijkosten totaal geschift.
Review door Alisson, Amsterdam
Alisson, Amsterdam
Beoordeeld op 1 jul 2020
Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
Ik had een behorlijk bevredigende aandacht,de persoon was zeer attent , altijd vriendelijk ,zeer flexibel om onste helpen met wat extra dingen , de juiste prijs en het materiaal dat hij volledigban goede kwaliteit behandelt ,zonder twijfeleen van mijn beste ervaringen met deze service en ik zal zekenin de toekomst weer aannemen.
Vriendelijk en heel snel geholpen. Helaas haperde de brander later weer. MPM gaf daar wel telefonisch een aardige tip voor. Brander nog steeds niet altijd goed werkend maar al met al prima service
Review door PETER, Amsterdam
PETER, Amsterdam
Beoordeeld op 12 jun 2020
Reparatie witgoed: Vaatwasser; whirlpool 44 cm breed via ikea
Hij kon snel komen en loste het probleem op. Helemaal goed.
Review door Stein, Amersfoort
Stein, Amersfoort
Beoordeeld op 9 jun 2020
Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
Kundig vakwerk tegen eerlijke prijzen, daarnaast ook vriendelijk en duidelijk in de communicatie. MPM heeft bij mij een nieuwe Inductiekookplaat geïnstalleerd, inclusief extra stroomvoorzieningen in de meterkast.
Review door Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Beoordeeld op 9 jun 2020
Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
Ik kon snel een afspraak maken en het geleverde werk was prima.
Review door Leonie, Hooglanderveen
Leonie, Hooglanderveen
Beoordeeld op 5 jun 2020
Gaspit reparatie
Snelle en goede service! Onze gaspit is snel gemaakt en de afgesproken prijs betaald.
Review door Gerda
Gerda
Beoordeeld op 5 jun 2020
Nieuwe combi magnetron gekocht, omdat er hoge kosten waren als het gerepareerd moest worden.
Er kwamen helaas nog een hoop kosten bij waarop ik niet gerekend had waaronder het plaatsen van de nieuwe combi magnetron.