Renomax Wandafwerking

Renomax Wandafwerking beoordelingen (55)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 23 okt 2016
    Renovliesbehangen nieuwbouwwoning ca 300 m2 op korte termijn
    Complete woning behangen, in overleg samen de afwerking bepaald . Zij konden en hielpen ons op erg korte termijn door het uitvallen van onze eigen ingeplande man. de prijs /kwaliteit klopt zeker, men denkt mee met klant . Bij ons o.a een lange wand van ruim 13 m1 , ziet er perfect glad uit . , behang meten sausen. Werken hard en snel. je kan ze aanbevelen voor een volgende klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 23 okt 2016
    Behangen en sausen en kitten nieuwbouw woning +/- 220 m2
    Mijn ervaring met de behangers van Renomax is prima. Ik heb goed advies gekregen. Het werk is heel vlot verlopen. Ze kwamen met 3 man sterk, en de klus was in 2 dagen klaar! Zeker een aanrader voor een ieder die behangers nodig heeft.
  • Review door Vincent van Nes
    Beoordeeld op 12 aug 2016

Behangen en sausen van nieuwbouw woning in Apeldoorn.

Het bedrijf levert een stukje vakwerk. De wanden in onze gehele woning zijn gedaan en het ziet er zeer strak uit. Geen omkijken gehad naar de werkzaamheden en het geheel werd netjes opgeruimd opgeleverd. Echt een aanrader!
  • Review door Rob Beeken
    Beoordeeld op 9 aug 2016

Woonhuis behangen, schilderen en kitten 200m2

Van het eerste contact, tot en met de oplevering van het geleverde werk alles perfect gelopen. Een zeer prettige samenwerking. Er wordt snel en netjes gewerkt! Zeker een aanrader.
  • Review door Ab Mulder
    Beoordeeld op 8 aug 2016

Ervaren mensen die hard werken en hun afspraken nakomen. En het eindresultaat is prachtig.Gehele woning in 2 dagen behangen, afgekit en geschilderd met een erg mooi resultaat! Zeker een aanrader.