RB Stoffering B.V.
RB Stoffering B.V. beoordelingen (193)
Review door Marc van Bergen, Paterswolde Beoordeeld op 30 mei 2026Beoordeling: 5 van 5Review door Yente Veltman , Emmeloord Yente Veltman , Emmeloord
Beoordeeld op 24 mrt 2026Beoordeling: 5 van 5Vloer egaliseren: 134 m²Wij hebben een woning van 134m2 waar overal geëgaliseerd moest worden. Na een klus geplaatst te hebben op werkspot kwam RB stofferingen in beeld. De communicatie verliep vanaf het begin soepel en na een bezichtiging op locatie waar alle verwachtingen en afspraken duidelijk besproken werden kwam de offerte zeer snel in de mail. We hebben van te voren besproken welke voorbereidingen ik zelf kon doen om de klus snel en soepel te laten verlopen. De datum van de uitvoering van de klus was goed en snel af te stemmen. Het uitvoeren van de klus ging snel en professioneel. Circa 125m2/130m2 incl primer in 3,5 uur gegoten. Ik raad RB stofferingen zeer erg aan voor een egaline klus.Review door Werkspot-gebruiker uit IJmuiden Werkspot-gebruiker uit IJmuiden
Beoordeeld op 1 mrt 2026Beoordeling: 5 van 5Vloer egaliseren: 43 m²Hele fijne communicatie en komt afspraken na. SuperReview door Jorick , Ens Jorick , Ens
Beoordeeld op 31 jan 2026Beoordeling: 5 van 5Vloer egaliseren: 45 m²Super! Alles netjes gedaan, afspraken nagekomen en top resultaat geleverdReview door Yourian van Nistelrooij, Best Yourian van Nistelrooij, Best
Beoordeeld op 30 jan 2026Beoordeling: 5 van 5Vloer egaliseren: 42 m²Goede communcatie. Prima geegaliseerdReview door Werkspot-gebruiker uit Oss Werkspot-gebruiker uit Oss
Beoordeeld op 22 nov 2025Beoordeling: 3 van 5Reactie van de vakman:
Goedemorgen, we hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken . Ik vertelde u dat wij nooit uw vloer hebben gedaan omdat u voor een ander koos. Helaas heeft u wel een beoordeling gegeven. De mail was zoveel . U gaf aan door de bomen het bos niet meer te zien en dat u alle anderen een berichtje stuurde en per ongeluk sterren erbij. Nu is het lastig om dit weer te verwijderen . Dat is wel erg vervelend voor ons . Maar we begrijpen ook wel dat het soms lastig is om met zoveel reacties om te gaan op Werkspot. Hopelijk gaat u straks genieten van een mooie vloer in uw nieuwe huis . Met vriendelijke groet . RB stoffering
Reactie geplaatst 27 nov 2025Review door Leonie, Schipborg Leonie, Schipborg
Beoordeeld op 14 sep 2025Beoordeling: 5 van 5Review door Alwie Busscher, Almelo Alwie Busscher, Almelo
Beoordeeld op 29 jul 2025Beoordeling: 4 van 5Vloer egaliseren: 55 m²Hij heeft keurig netjes alles geëgaliseerd, alleen ik was in de veronderstelling dat dan de vloeren ook redelijk waterpas zou zijn. Dit blijkt niet zo te zijn. Egaliseren is dus de afdekvloer vlak maken maar niet waterpas. Daar hebben we een discussie over gehad. Maar Ronald heeft de vloer die het ergste was nog extra van egalisatie voorzien dus prima en zo als het hoort afgehandeld. Alleen vind ik dat hij mij dat beter veel duidelijker voor de werkzaamheden had kunnen uitleggen. Ik kan dus alleen maar zeggen dat RB stofferingen zijn afspraken wel na komt en de klant niet laat zitten.Reactie van de vakman:
Goedendag, dank voor uw review. Klopt veel mensen denken dat door egaliseren de vloer ook waterpas wordt . Maar dat is de taak van degene die de cementdekvloer of anhydrietvloer legt. Egaliseren t.b.v. pvc betekent glad maken zodat de pvc goed verlijmd kan worden en geen aftekening krijgt. Wel fijn dat het bij goed gekomen is . En voor de toekomst weet u ons te vinden.
Reactie geplaatst 29 jul 2025Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer Werkspot-gebruiker uit Deventer
Beoordeeld op 25 jul 2025Beoordeling: 5 van 5Reactie van de vakman:
Kijk daar zijn we blij mee !!! Super dank
Reactie geplaatst 26 jul 2025Review door Nick, Pijnacker Nick, Pijnacker
Beoordeeld op 6 jul 2025Beoordeling: 5 van 5Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen: 170 m²; Verlijmde PVCgoede communicatie vooraf, kwamen netjes optijd opdagen en de vloer is netjes gelegd.Reactie van de vakman:
goedendag, Dank voor uw fijne review. We doen ons best ondanks soms de files. Fijne vakantie en geniet van de vloer. MVG Team RB Stoffering
Reactie geplaatst 7 jul 2025