RB Stoffering B.V.

RB Stoffering B.V. beoordelingen (193)

• Review door Ward, Liempde
    Beoordeeld op 16 jun 2025
    Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen: 75 m²; Verlijmde PVC
    Prima service, de vloer is zeer netjes gelegd. Afspraken en contact verliepen zeer makkelijk. Ook duidelijke offerte, geen verborgen kosten. Ik zou ze zeker aanbevelen en/of opnieuw inhuren. Een minpuntje, maar dat neem ik ze niet eens kwalijk omdat dit top werd opgelost. Op de dag van leggen bleek een medewerker zich ziekgemeld te hebben, maar dit werd netjes opgelost door op de volgende dag al een nieuwe ploeg voor ons klaar te hebben staan! Kortom enorm bedankt en dikke complimenten!

Dank u wel voor deze mooie review. Ja ook wij hebben af en toe te maken met ziekte en dan is het hier volle stress en we werken dan met man en macht aan een oplossing . We hebben graag tevreden klanten . Mocht er wat zijn in de toekomst u weet ons te vinden . En erg bedankt voor uw begrip . Heel veel woonplezier. Mvg team RB stoffering .

Reactie geplaatst 16 jun 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 9 jun 2025

Dank u voor de 5 sterren . Erg fijn . Veel plezier met uw nieuwe vloer . Mvg RB stoffering Team

Reactie geplaatst 9 jun 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandam
    Beoordeeld op 7 jun 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 31 mei 2025
  • Review door Erik Jongman, Almere
    Beoordeeld op 16 mei 2025
    Vloer egaliseren: 51 m²
    Snel en goede communicatie. werk is super mooi opgeleverd en denkt mee over de situatie.
  • Review door Jur Munnik, Kaag
    Beoordeeld op 12 mei 2025
    Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen: 72 m²; Verlijmde PVC
    Top! Goede & fijne communicatie en mooi werk afgeleverd.

Dank voor de mooie review ! Het was een feestje om te doen. Leuk dat u foto’s heeft bijgevoegd! Dank ! Mvg RB stoffering .

Reactie geplaatst 12 mei 2025
  • Review door Florian Duclos, Elst
    Beoordeeld op 9 mei 2025
    Vloer egaliseren: 75 m²
    Bekwame lui, denken met je mee en zijn flexibel. Werken snel en nauwkeurig. Uiteindelijk hebben ze naast egaliseren, ook onze pvc vloer gelegd voor een vriendelijke prijs.

Goedemiddag, heel erg bedankt voor de review. We doen ons uiterste best om klanten blij te maken . Mocht er wat zijn in de toekomst. Bel ons gerust. MVG

Reactie geplaatst 9 mei 2025
  • Review door Martijn, Zeewolde
    Beoordeeld op 9 apr 2025
    Vloer egaliseren: 57 m²
    Top service! Hele vriendelijke mensen die overal goed over meedenken! Heel net gewerkt met een prachtige gladde vloer als resultaat. Van harte aanbevolen!

Goedendag, Heel erg bedankt voor de mooie review . Fijn dat u zo tevreden bent. En mocht er wat zijn in de toekomst bel ons gerust! MVG Team RB stoffering

Reactie geplaatst 9 apr 2025
  • Review door Age Heegstra, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 apr 2025
    Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen: 70 m²; Verlijmde PVC
    Fijn contact gehad en prachtig resultaat. RB stoffering is zeker aan te raden voor het aanleggen van een vloer.

Goedendag, heel veel dank voor uw mooie review. We zij blij als de klant tevreden is . Heel veel plezier met uw nieuwe vloer . Mvg team RB Stoffering

Reactie geplaatst 1 apr 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Helmond
    Beoordeeld op 30 mrt 2025
    Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen: 85 m²; Verlijmde PVC
    Echt een top service! Op zeer korte termijn is de klus uitgevoerd. Eerst is de vloer geëgaliseerd en vervolgens de pvc vloer gelegd, met band en bies. Ziet er super straks uit. Ik raad RB Stoffering zeker iedereen aan.

Dag , we zijn heel erg blij met deze fijne review . Heel veel plezier met de nieuwe vloer . Mvg team RB stoffering

Reactie geplaatst 30 mrt 2025