R. WIJNSMA TIMMERWERKEN

R. WIJNSMA TIMMERWERKEN beoordelingen (198)

Beoordeeld op 6 nov 2013
    Bevestigen lampen plafond
    R. Wijnsma Timmerwerken is een professioneel bedrijf met ook een electricien in dienst. De electricien is vooraf vrijblijvend komen kijken naar de uit te voeren opdracht en denkt mee in oplossingen. Opdracht is op zeer korte termijn verwezenlijkt en de kwaliteit is goed. Wij zijn zeer tevreden en blij met het resultaat.
    (Bewerkt op 9 nov 2013)

Beste Michel, Bedankt voor de lovende woorden over Jan. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn over de electra werkzaamheden. Als er nog eens iets is....je weet ons te vinden. Grts Rene en Jan.

• Review door Patrick, Huizen
    Beoordeeld op 5 nov 2013
    Plafond tengelen en stucplaten aanbrengen. Zie verder de opdracht.
    René denkt goed mee. Hierdoor zitten de deuren zeer net in de kozijnen en zijn de raamkozijnen erg mooi afgetimmerd. Hij werkt samen met vakkundige en prettige collega's en mede door hun is de klus op tijd geklaard. Ook heeft hij ons de volgende dag nog in contact gebracht met een stucbedrijf. Ook deze heeft mooi werk geleverd. Uiteindelijk hebben wij alle materialen zelf verzorgd. Aanrader.
    (Bewerkt op 9 nov 2013)

Bedankt voor deze mooie referentie. Het was bijzonder leuk om deze werkzaamheden bij jullie uit te voeren. Ik vind het erg leuk om te zien dat jullie de vrijstaande woning geheel in ere willen herstellen en bijna restaureren. Ik zie jullie graag terug voor de overige werkzaamheden. Laat maar horen wanneer en wij komen graag terug. Grts Rene Roy Jan en Mustafa.

• Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 27 okt 2013
    Plaatsen extra radiator plus leidingwerk
    Volgens afspraak uitgevoerd. Goed meegedacht bij het wegwerken van de leidingen in de voorraadkast. De foto's spreken voor zich, niets aan toe te voegen. Ziet er erg mooi uit en heel tevreden.
    (Bewerkt op 9 nov 2013)

Bedankt voor deze mooie referentie. Is inderdaad heel mooi geworden. Alle dank is aan Jan gericht aangezien hij deze werkzaamheden heeft uitgevoerd. Veel warmte toegewenst. Grts Rene.

• Review door Samir, Utrecht
    Beoordeeld op 25 okt 2013
    Binnenkant kozijn betimmeren met hout.
    Perfecte vakmannen die meedenken en uiterst precies te werk gaan.Dit zijn uiterst professionele mannen die iedere klus tot een perfect eind kunnen brengen.
    (Bewerkt op 9 nov 2013)

Dank je wel Samir voor deze lovende woorden en dikke 10. Ik wens je veel succes met de verdere verbouwing en heb je graag in contact gebracht met mijn stucadoor. Mocht er nog iets gedaan moeten worden of als je iets wil weten...je weet ons te vinden. Grts Rene en Roy.

• Review door Petra, Amsterdam
    Beoordeeld op 23 okt 2013
    Diverse werkzaamheden woning Amsterdam
    Superleuke verbouwing gehad. Rene denkt mee en is flexibel. Ook een leuk en goed team waardoor heel veel verschillende werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd. Uiteindelijk zijn werkzaamheden wat aangepast; meer stucwerk, sauswerk, tafel. Dat was geen problem, ook binnen planning. Op veel punten gaan ze net een stapje verder; zo heeft elektricien ook lampen opgehangen. Het is heel mooi geworden, ben dus heel tevreden? Rene, Jan en iedereen: bedankt!
    (Bewerkt op 9 nov 2013)

Dank je wel Petra voor deze mooie referentie. Wij vonden het net zo leuk om deze verbouwing voor jou uit te voeren. Wij wensen je jaren lang woonplezier in jouw mooie huisje toe. Als er ooit nog iets gedaan moet worden dan weet je ons te vinden. Grts Rene Jan en de rest van ons team van specialisten.

• Review door A.Schouten
    Beoordeeld op 22 okt 2013

In amsterdam hebben wij een bgg grond woning geheel gerenoveerd en hier tegelijkertijd een uitbreiding dmv een uitbouw van 3,5 m x 6.15 m gedaan. Dit project stond onder zware druk vanwege de naderende komst van gezinsuitbreiding. Dit project hebben wij uiteindelijk ondanks een zeer strakke planning alsnog 2 weken eerder kunnen afronden.

Rene heeft uitstekend werk geleverd. Hij heeft met zijn collega's het hele project twee weken eerder en geheel binnen de geoffreerde prijs opgeleverd. Naast werk van hoge kwaliteit is de communicatie met Rene ook prettig. Rene denkt goed en kostenbewust mee. Wij zijn heel blij met de keuze voor Rene als aannemer!
    (Bewerkt op 9 nov 2013)

Beste Aart en Wendy, Bedankt voor deze zeer gewaardeerde referentie. Ik ben ook heel erg tevreden dat we ondanks een zeer strakke planning alsnog 2 weken eerder wisten op te leveren. Wij wensen jullie jarenlang woonplezier aan de verbouwing en uitbreiding van jullie huis, en dat ook Tobin en Juna er een leuke tijd beleven. Grts Rene Jan Mierko Roy Max en Mustafa uiteraard.

Beoordeeld op 15 okt 2013
    Poten inkorten van 2 eetkamerstoelen
    De opdracht is compleet naar tevredenheid uitgevoerd! Helemaal top!!
    (Bewerkt op 9 nov 2013)

Bedankt voor de mooie referentie voor deze kleine maar dankbare opdracht. Toch nog even gauw iemand blij gemaakt op de terugweg naar huis. Mvg, Rene

• Review door Marjolein, Almere
    Beoordeeld op 6 okt 2013
    Aansluiten waterleiding
    Prima werk geleverd en goed meegedacht wat betreft het aansluiten van de spullen. Ook betrouwbaar wat de afspraak betreft en wat de aan te schaffen dingen betreft. Absoluut geen klachten!

Beste Marjolein, Bedankt voor de mooie referentie. Helaas is het er bij ingeschoten om de werkzaamheden met betrekking tot de kraan uit te voeren. Ik was zelf ook niet op de hoogte van deze afspraak. Indien dit nog van toepassing is zal ik Jan nog een keer langs sturen om zo alsnog de afspraak na te komen. Mvg, Rene Wijnsma.

• Review door Saskia, Almere
    Beoordeeld op 5 sep 2013
    Vliering
    Rene reageerde goed en snel op onze vraag en dacht gelijk mee. De opdracht kon ook snel voltooid worden. Vliering is erg mooi geworden, functioneel. Snel en accuraat gewerkt en mooi schoon opgeleverd. communicatie verliep ook zeer prettig.
    (Bewerkt op 6 okt 2013)

Bedankt voor deze mooie referentie en heel veel gemak gewenst van jullie mooie vliering. Tevens bedankt voor de lekkere koffie. mvg, Rene Wijnsma.

• Review door Leon, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 aug 2013
    Vliering maken
    Ziet er goed uit. Ondanks na vertraging van de vrachtwagen met het grotere materieel, is het zelfs nog gelukt binnen dezelfde dag af te maken.
    (Bewerkt op 6 okt 2013)

Beste Leon, Bedankt voor deze mooie referentie. Het is inderdaad niet geheel vlekkeloos verlopen die dag. Mijn leverancier had een miscommunicatie met het transportbedrijf waardoor de materialen pas in de middag werden afgeleverd. Evengoed hebben wij woord gehouden en de werkzaamheden die dag nog afgerond. Heel veel plezier en gebruiksgemak van jullie vliering. mvg Rene Wijnsma.