R. WIJNSMA TIMMERWERKEN

R. WIJNSMA TIMMERWERKEN beoordelingen (198)

• Review door Richard, Amsterdam
    Beoordeeld op 24 nov 2016
    verbouwing appartement
    Na 2 vervelende ervaringen achter de rug te hebben met aannemers waarmee in het begin alles easy leek maar uiteindelijk over elk schroefje gediscussieerd moest worden, Was het echt een verademing om met René samen te werken. Hij heeft ons hele huis verbouwd en alles is zeer soepel verlopen. Geen gedoe en geen zorgen, hij gebruikt goede degelijke materialen, heeft veel kennis van zaken en is zeer professioneel ingesteld, het overleg is goed, hij heeft voor alles een oplossing, geeft goed advies en service en heeft alles heel netjes afgewerkt. Eindelijk hebben we een aannemer ontmoet die het echt tot doel heeft gesteld zijn werk goed en professioneel af te leveren. Dikke pluim!!
  • Review door Sam, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 feb 2016
    Stucen Verven Electra klus: nieuwbouw. Starten: ZSM
    Nadat Rene en compagnon thuis waren langsgeweest en we de klussen hadden doorgenomen, stond de stukadoor de volgende dag al op de stoep om voor te bereiden. Al met al tevreden over de werkzaamheden. Het team is betrouwbaar, flexibel, denken volop mee en al met al leveren ze kwaliteit af. Mocht het weer nodig zijn dan bel ik Rene opnieuw.
  • Review door Yvette, Almere
    Beoordeeld op 26 dec 2015
    muurtje plaatsen op zolder om een extra kamer te maken
    Renee heeft super netjes en snel gewerkt en we zijn ook echt heel erg tevreden. Als we weer een klus hebben, bellen we zeker Renee!
  • Review door T,, Almere
    Beoordeeld op 15 nov 2015
    verbouwen badkamer na lekkage
    Door Rene en Jan super uit de brand geholpen nadat bij ons lekkage in de badkamer was geconstateerd. Voor de verzekering heeft Rene een duidelijke offerte opgesteld. Omdat de badkamer toch overhoop lag deze direct goed aangepakt waardoor ook leidingen verlegd moesten worden. Verder wilden we het tegelwerk strak en ook dat is door Rene top uitgevoerd. Ook de loodgieters en electra, kit en stuc werkzaamheden zijn vakwerk. Uiteindelijk ook nog extra werkzaamheden laten uitvoeren zoals het vervangen van binnenkozijnen en een verwarming vervangen in de woonkamer. Al met al wederom super tevreden en erg blij met het eindresultaat.
  • Review door John, Amsterdam
    Beoordeeld op 3 feb 2015
    3 muren van 2,80 x 2,50 meter nodig.
    Nice guy, polite, fast, good work, cleaned up after job was finished. Would definitely consider this company for next job.
  • Review door Floris, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 feb 2015
    Raamgracht 29
    Erg positief. We hebben een paar tussenwanden en deuren met kozijnen laten plaatsen. Alles is gedaan binnen 3 dagen en mooi afgewerkt. Zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 20 jan 2015
    Offerte
    Snel voor reactie. Uitvoering slecht.
    (Bewerkt op 2 mrt 2019)
  • Review door Guno, Almere
    Beoordeeld op 24 dec 2014
    eettafel poten 3cm inkorten
    Zeer snelle en goede service. Ik was zeer tevreden over het geleverde werk. Ook veel nuttige adviezen v.w.b. andere toekomstige werkzaamheden in het huis. De financiële haalbaarheid van mijn toekomstige in huis klussen is nu gegarandeerd.