R. WIJNSMA TIMMERWERKEN

R. WIJNSMA TIMMERWERKEN beoordelingen (198)

• Review door Mikki, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 sep 2024
    Huisrenovatie: Keuken
    Rene heeft top werk geleverd en was op korte termijn beschikbaar. Ondanks dat we van meerdere mensen hoorden dat aannemers via Werkpot vaak tegenvallen, bewees Rene het tegendeel. Alles is prachtig afgewerkt en hij gaf waar nodig goed advies. We raden Rene zeker aan!
  • Review door NJM, Huizen
    Beoordeeld op 16 sep 2024
    Binnenmuur plaatsen: 2 muren; n.t.b.
    Zeer tevreden over de montage van de glazen pui en knieschotten! Ik ben ontzettend tevreden over het werk dat geleverd is bij zowel het monteren van de glazen pui met houten frame als de knieschotten. Vanaf het eerste contact was er sprake van een snelle reactie en heldere communicatie. Het hele proces verliep soepel, mede dankzij de vakman die niet alleen kwaliteit leverde, maar ook ruim meedacht over de mogelijkheden. Dit soort meedenken kan alleen door iemand met ervaring, en dat was duidelijk merkbaar. Het werk werd snel en vakkundig uitgevoerd, en ik ben zeer te spreken over het eindresultaat. Alles is netjes afgewerkt en de levering was precies op tijd. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar vakwerk en een betrouwbare professional!
    Beoordeeld op 14 sep 2024
    Aanbouw plaatsen: 15 m²; + totale renovatie
    Wat een prachtig resultaat van onze benedenwoning in de Rivierenbuurt in Amsterdam. René heeft de totaalrenovatie voor ons gedaan en dat verliep onwijs goed. Hij is duidelijk in zijn communicatie, reageert snel én denkt ook nog eens goed met ons mee. Het was een grote verbouwing, met onder andere een aanbouw van 2,5 meter. De verbouwing verliep heel soepel en snel. Na een kleine 3 maanden konden we al verhuizen. Met veel dank aan Rene en zijn team!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Huizen
    Beoordeeld op 15 mei 2024
    Meubels maken: 1 meubel; Dichte plankenkast (zolder)
    René heeft prachtig maatwerk afgeleverd. Vooraf een offerte verkregen met duidelijke toelichtingen. Hij heeft er een mooie schuin aflopende kast van gemaakt zodat de ruimte optimaal benut kan worden. Wij zijn erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.
  • Review door H.W.M, Abbekerk
    Beoordeeld op 30 mrt 2024
    Meubels maken: 1 meubel; Kledingkast
    Fantastisch werk geleverd. Echt vakmensen. Erg blij met resultaat. Vanaf eerste contact, vriendelijk, geduldig en meedenken. De volgende klus voor Rene staat al bijna klaar. Echt een aanrader.
  • Review door Charlie Ruwaard, Almere
    Beoordeeld op 26 mrt 2024
    Buitendeur plaatsen: 1 deur; Bestaande deur vervangen, Aanschaf deu...
    Rene denkt mee en kwam met een goed idee voor het vervangen van onze schuurdeur. Erg blij met de manier waarop de klus is gedaan! Als we in de toekomst nog een klus hebben, zullen we dan ook zeker weer aan hem denken.
  • Review door Barbara Scholten, Amsterdam
    Beoordeeld op 12 mrt 2024
    Meubels maken: zithoekje
    Ik ben uitermate tevreden over dit bedrijf. Ze denken mee, werken hard en leveren goed werk!
  • Review door Ghais, Almere
    Beoordeeld op 23 feb 2024
    Binnendeuren: Reguliere deur
    Wij waren met spoed opzoek naar een timmerman. Via werkspot hebben wij Renee gevonden, hij heeft bij ons alle deuren en kozijnen vervangen op een zeer korte termijn. Wij zijn ontzettend fijn geholpen door Renée en wij raden iedereen aan.
  • Review door MH, Amstelveen
    Beoordeeld op 9 feb 2024
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking
    Prettige en duidelijke manier van afspraken maken, eindresultaat perfect en vakkundig. Aan te bevelen!
  • Review door Nienke Bolhuis, Almere
    Beoordeeld op 27 jan 2024
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Schuifdeuren erin en kastruimte om de...
    Wij genieten inmiddels van een prachtige muur met schuifdeuren, die Rene heeft afgeleverd. Er was een fijn contact met Rene, hij dacht mee en heeft vakwerk afgeleverd! Het kon ook allemaal op korte termijn gerealiseerd worden en na twee dagen was het af!