R. WIJNSMA TIMMERWERKEN

R. WIJNSMA TIMMERWERKEN beoordelingen (198)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 12 jan 2010
    hoekkeuken in elkaar zetten en plaatsen
    Als eerste wil ik zeggen dat ik geen vertrouwen meer had in werkspot dit kwam mede door de vakmannen die ik over de vloer heb gehad, totdat Rene langskwam. De eerste keer dat hij kwam was een prettige ervaring, het is een no nonsense persoon en verstaat zijn vak. Na de werkzaamheden te hebben bekeken en berekend kreeg ik een offerte die ik niet had verwacht. het was een zeer scherpe prijs en mijn vermoeden over de andere vakmannen werd hierdoor bevestigd. De keuken was snel en vakkundig in elkaar gezet door Rene en zijn collega Jan. Ze doen het zeer vakkundig en naar wens van de klant. Een zeker pluspunt vond ik dat er wat zaken aan het licht kwamen die onvoorzien waren maar zonder probleem werden opgelost zonder achteraf extra voor te berekenen. En mocht je toch iets anders willen zoals de deur die naar links moet opendraaien ipv rechts dan doet Rene daar niet moeilijk over. Het was een prettige ervaring om Rene en zijn collega over de vloer te hebben en daarom hebben zij meer klussen bij ons thuis gedaan.

Beste Faraz, Het was goed en gezellig werken bij jullie, Goed verzorgd en altijd lachen. Aangezien je graag mag koken. wens ik je veel kookplezier in je nieuwe keuken. Tot gauw! Met vriendelijke groet Rene en jan.

Reactie geplaatst 12 jan 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Houten
    Beoordeeld op 28 dec 2009
    Tussenwand met schuifdeuren en draaideur plaatsen
    René is vooraf langs geweest om de klus te bekijken en ons heeft daarbij goed geadviseerd over de wand en de deuren. We hebben uiteindelijk de deuren ook voor een leuke prijs via René kunnen bestellen. Ook heeft hij nog wat extra klussen voor ons uitgevoerd (vandaar de hogere prijs dan oorspronkelijk aangeboden). René en Jan hebben in 1 dag de wand geplaatst en de deuren netjes ingehangen. Helaas lukte het niet om de hele klus die dag volledig af te ronden. Jan is daarom een paar dagen later nog door de sneeuw terug gekomen om het glas in de deuren te plaatsen en de afwerklijst rond de schuifdeuren af te maken. De afwerking had hier en daar misschien ietsje netter gekund, maar al met al zijn we erg tevreden over de wand.

Beste Reijer, Ik ben blij dat jullie tevreden zijn. Bedankt voor de mooie referentie, indien de afwerking niet naar wens is maken wij dit alsnog in orde. Want wij zijn pas tevreden als jullie dat zijn. Mocht er ooit nog iets zijn,dan kan je me altijd bellen. Met vriendelijke groet Rene en Jan.

Reactie geplaatst 28 dec 2009
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 23 nov 2009
    Lekkend kozijn
    Keurige man, die netjes volgens afspraak de "schade" op kwam nemen! Afspraak gemaakt om het lekkende kozijn te repareren voor 50 euro! Is wel een betere prijs dan de biedingen die ik kreeg voor deze opdracht (tussen de 200 en 700 euro). Is afgelopen vrijdag gekomen om het probleem op te lossen en heeft dit dan ook perfect gedaan! Ik heb hem meteen gevraagd voor andere klussen in ons huis. Erg betrouwbaar, een vakman, netjes en alles opgeruimd!

Bedankt voor de mooie referentie, Het bleek een verweerde kitnaad te zijn die uitgesneden moest worden en weer opnieuw afgekit. Ben blij dat ik het voor jullie heb kunnen verhelpen en zie jullie binnenkort weer terug. Laat maar weten wanneer en ik zal er zijn. P.s wel nog even een laagje verf eroverheen doen he:) anders droogt het weer uit en heb je weer dezelfde ellende. Met vriendelijke groet Rene Wijnsma.

Reactie geplaatst 23 nov 2009
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 19 nov 2009
    Isoleren garage
    Rene en zijn medewerkers Jan en Stefan hebben in 2 dagen op vakkundige wijze onze garage geisoleerd. De mannen werken hard, zijn bescheiden en prettig in de omgang. De klus is geheel volgens afspraak uitgevoerd. Alle rotzooi werd opgeruimd en meegenomen. Ze hebben zelfs een keer gestofzuigd. Perfekt!

Graag gedaan, Was een leuke klus bij aardige mensen. Mijn referentie voor jullie een dikke 8. Met vriendelijke groet Rene Jan en Stefan.

Reactie geplaatst 19 nov 2009
    Beoordeeld op 4 nov 2009
    Verstevigen huige dakconstructie en plaatsen bankirai dakterras 6m...
    Rene, Stefan en Jan van R. Wijnsma Timmerwerken hebben in een zeer korte periode ( 3 weken ) en volledig binnen budget een dakterras gerealiseerd dat ruim voldoet aan allen gestelde eisen. Er wordt gewerkt met zeer duurzame materialen, ook in gevallen waarvan dat van tevoren niet besproken was. Het zijn echte vakmannen die hun vak goed verstaan. Er wordt veel tijd en moeite besteed aan de afwerking, ook als het even tegen zit. Op het dak zit zelfs een garantie van 10 jaar. Kortom, R. Wijnsma Timmerwerken is een echte aanrader voor elke kleine en grote klus. Bedankt! Friso de Zeeuw

He Friso, voor mensen als jij werken wij graag. De verzorging van koude dranken en ijs met 30 graden was zeer welkom. Ik hoop dat je veel plezier hebt van je mooie dakterras,enneh....niet verbranden he? groet Rene Jan en Stefan.

Reactie geplaatst 4 nov 2009
    Beoordeeld op 4 nov 2009
    Dakkapel 6m x 2,40m met openslaande deuren
    Weer een perfecte verbouwing door R. Wijnsma Timmerwerken. Net zoals bij het dakterras hebben Rene, Stefan en Jan de perfecte uitbouw geplaatst volgens de verstrekte vergunning en ruim binnen de gestelde deadline. De verbouwing is geinspecteerd door bouw&woningtoezicht en zonder problemen direct goed gekeurd. Er wordt niet bezuinigd op materialen. Tijdens de verbouwing is er alleen gewerkt met hoogwaardige kwaliteit materialen. Er is veel tijd en moeite besteed aan de afwerking. Rene en zijn collega's zijn echte vakmannen. Weer een tevreden klant. Bedankt! Gr, Friso de Zeeuw

Bedankt voor weer zo een mooie referentie. Het was bijzonder gezellig om voor je te werken en de verzorging van jouw kant was uitstekend. Met 30graden op het dak was het goed vertoeven dankzij jouw kleine koelkastje en de verfrissende perenijsjes. Kom binnenkort langs voor de offerte voor het dak te renoveren. mijn referentie voor jouw een 9+ Met vriendelijke groet Rene Jan Stefan en natuurlijk Frank.

Reactie geplaatst 4 nov 2009
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 29 okt 2009
    openslijpen abus kettingslot op Amsterdam CS
    Rene heeft het kettingslot van mijn fiets opengeslepen die vast stond aan een rek (sleutel was afgebroken in slot). Hij heeft het slot zo opengeslepen dat ik het nog steeds kan gebruiken. En tot mijn grote verbazing hoefde ik niet het hele afgesproken bedrag te betalen. Dat is nog eens aardig! Nogmaals enorm bedankt voor het meedenken, snelle service en je aardigheid.

Heel graag gedaan, Ik was die dag toch in de buurt en moest een heel klein stukje omrijden. Kleine klusjes horen ook kleine bedraagjes bij vind ik. Geen sleutels meer afbreken he:),maar alks dit toch mocht gebeuren dan weet je me te vinden. Met vriendelijke groet Rene Wijnsma.

Reactie geplaatst 29 okt 2009
    Beoordeeld op 21 okt 2009
    Kast timmeren om CV ketel
    Rene is een goede vakman die zijn werk goed verstaat. Hij denkt goed mee en komt met goede ideeen. Resultaat; een mooie en praktische inbouwkast voor een nette prijs. Rene bedankt!
    Beoordeeld op 22 apr 2009
    Plafond dichten/afwerken in 17e eeuws pakhuisappartement
    We were very satisfied with Rene's work on our ceiling. He worked in a very quick and timely manner and the craftsmanship is very good. We will definitely call on him for any future projects.