Qubestone

Qubestone beoordelingen (44)

• Review door Jane, Groningen
    Beoordeeld op 4 nov 2022

Tegels zetten: 20 m²; Muur, Vloer; Badkamer, Toilet

Wij zijn ontzettend blij met het werk van Jacco. Communicatie was heel goed, onze badkamer en toilet zien er super uit en Jacco heeft ons ook veel geholpen met goede adviezen. Heel erg bedankt!!!
  • Review door Laura, Haren
    Beoordeeld op 13 jan 2021

Tegels zetten: 38 m2; Muur, Vloer; Badkamer, Toilet

Jacco is een hele prettige man. Heel flexibel met afspraken maken, vriendelijk, rustig en nauwkeurig. Hij dacht ook goed mee over de opties die we hadden en gaf professioneel advies. Toen er iets niet helemaal naar wens bleek, was Jacco er binnen een week om het kosteloos aan te passen. Aanrader voor iedereen!
  • Review door Wiebren, Dalfsen
    Beoordeeld op 23 dec 2020

Tegels zetten: 37 m2; Muur, Vloer; Badkamer

Het is heel prettig werken met Jacco. Uiterst secuur en zonder poespas. Het resultaat is dan ook echt prachtig geworden; een badkamer zonder enige strip, alles haaks geplaatst. Ook de uitlijning is goed doordacht. Alle afspraken netjes nagekomen, elke dag op tijd, we hebben geen opmerkingen, wel veel aanbevelingen. Zeer tevreden!
  • Review door Danielle, Usquert
    Beoordeeld op 26 nov 2020

Tegels zetten: 40 m2; Vloer; Keuken

De vloer is prachtig geworden. Echt vakwerk.👍🏻
  • Review door Marien, Veendam
    Beoordeeld op 18 nov 2020

Tegels zetten: 3 m2; Muur; Keuken

Super netjes werk afgeleverd. We hadden snel een tegelzetter nodig en qubestone reageerde als enige. Hij heeft op zaterdag ochtend zijn werk gedaan, wat ideaal was. Zeker een aanrader!
  • Review door wiebke, Gasselternijveenschemond
    Beoordeeld op 23 aug 2020

Tegels zetten: 35 m2; Muur, Vloer, Bad rand; Badkamer

Zeer tevreden over het eindresultaat. Helder in de communicatie. Duidelijk in zijn plan van aanpak, tijdstippen van werken, nette afwerking en dit alles met veel gevoel voor zijn vak!
  • Review door Michel, Hardenberg
    Beoordeeld op 19 jun 2020

Tegels zetten: 60 m2; Vloer; Keuken, Gang, Woonkamer

• Review door Evert, Grolloo
    Beoordeeld op 7 mei 2020

Tegels zetten: 250 m2; Muur, Vloer; Badkamer, Woonkamer

jacco is een duidelijke en aardige man heb er vertr
  • Review door Layth, Sappemeer
    Beoordeeld op 19 mrt 2020

Tegels zetten: 30 m2; Muur, Vloer; Keuken, Toilet

Hij heeft heel netjes gemaakt mijn keuken en toilet was snel en netjes werk Ik ben heel blij mijn zijn resultaat.
  • Review door Eric, Froombosch
    Beoordeeld op 9 feb 2020

Tegels zetten: 35 m2; Vloer; Keuken, Badkamer, Gang, Toilet

Erg goede vakman. Denkt mee en komt met goede ideeën. Fijne communicatie en komt zijn afspraken na. Het geleverde werk is echt schitterend. En na afloop alles weer keurig netjes achter gelaten. Uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs. Zonder aarzelen inhuren deze vakman !!! Bedankt Qubestone.