Mike kon op korte termijn langskomen voor een offerte. Op mijn klus op werkspot hadden 14 vakmensen gereageerd waarvan ik er 4 heb laten komen. Mike was de eerste en de eerste indruk was al goed. Ik wilde de muren en plafonds laten doen en vroeg ook gelijk of hij een offerte wilde maken voor het verven van de kozijnen en deuren. Tijdens zijn bezoek gaf hij dingen aan wat hij o.a. zou gaan doen waar ik niet aan gedacht had, zoals aansmeren schroefgaten op de deuren en verven van afvoerkanaal boven de keuken. Deze dingen meegenomen bij de andere schilders.
Vrij snel kreeg ik de offerte binnen en na nog een mailtje over en weer, was de klus voor Mike. Duidelijke offerte en een mooie prijs.
23 maart kwam Mike en zijn 3 kompanen, om 9 uur begonnen en om 20.30 uur klaar. Omdat ik ook mijn vloer laat stofferen door Carpetright, bleek dat de deuren te laag waren. Voordat Mike de deuren ging verven, heeft hij 2 deuren ingekort.
Alle 4 waren ze erg vriendelijk, professioneel en keiharde werkers. Ik moest ze soms dwingen om wat te drinken en te eten ;-)
Toen ze klaar waren, hebben ze alles netjes opgeruimd en het afval meegenomen. Mike had zelf nog een restant verf achtergelaten voor het geval dat ….
De dag erna in het daglicht zag ik wat oneffenheidjes waarvan ik Mike op de hoogte bracht. Gelijk een nieuwe afspraak gemaakt met hem en een weekje later was hij er weer met zijn maat. Zelf zag hij het ook en heeft alles netjes bijgewerkt.
Projectbouw010 is een fijn bedrijf, gezellig, professionele werkers en niets is te veel. Zeker een aanrader! Voor een volgende klus (verven o.i.d. ) zal ik Mike zeker weer benaderen want ik begreep dat hij van alle markten thuis is.
Mike en kompanen, bedankt! Ik ben er heel erg blij mee!