Projectbouw 010

Projectbouw 010 beoordelingen (93)

• Review door Kesha, Rotterdam
    Beoordeeld op 31 mrt 2025
    Badkamer plaatsen of renoveren: Complete renovatie
    Ik ben super blij met Mike en zijn team. Goede prijs, vlot en goede service. Mike ontzorgde me en kocht een product of onderdeel voor me, zonder enkele aarzeling. Als ik een vraag had, dan beantwoordde Mike deze snel. Communicatiemiddelen: telefonisch, whatsApp of e-mail. Is iets je onduidelijk, stel je vraag aan Mike. Is iets nog niet helemaal naar wens, laat het hem weten en dan zorgt hij dat het in orde komt. Hij denkt graag met je mee. Wat ik heel fijn vond was het meedenken met je klus. In mijn geval een betere indeling voor de badkamer en wc. Mocht ik nog een keer een nieuwe verbouwing moeten doen, dan weet ik bij wie ik moet zijn :) Vraag aan Mike: werk je ook in Noord-Brabant? Mijn collega's waren zeer onder de indruk van je werk en hoe je bent als aannemer.
  • Review door Martijn van der Linden, Rotterdam
    Beoordeeld op 16 jul 2024
    Badkamer: 6 m²; Complete renovatie
    Mike en zijn team zijn absolute professionals! Ze werken nauwkeurig, op tempo en in goed overleg. Dat laatste is belangrijk. Zorg dat je duidelijk je verwachtingen communiceert, en dan is alles mogelijk. Zeer tevreden over de opgeleverde badkamer en het meerwerk!
  • Review door Sandra, Ridderkerk
    Beoordeeld op 13 jul 2024
    Huisrenovatie: Woonkamer / eetkamer
    Komt enthousiast over in de eerste contacten we spreken een datum af voor het bekijken van de klus en voor het afgeven van een offerte. Bij navraag wel tijdstip blijft het vervolg stil en blijven na meerdere berichten de reactie uit. Kleine moeite om te melden geen interesse meer te hebben in de klus.
  • Review door Friso, Rotterdam
    Beoordeeld op 10 jun 2023
    Badkamer: Complete renovatie
    Mike en zijn team hebben echt uitstekend werk geleverd. Zodra we de prijs overeen waren gekomen konden ze binnen een paar weken al starten, dat was super. Ze denken daarnaast erg goed mee tijdens het samenstellen van de materialen. De afwerking is ook van een hoog niveau. Kortom, een dikke aanrader. Tot de volgende klus Mike!
  • Review door N., Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 31 mei 2023
    Badkamer: 6 m²; Complete renovatie
    Goede communicatie met bedrijf; oplossingen worden aangeboden en zijn snel met hun werkzaamheden . Zijn met een flinke ploeg om door te pakken. Duidelijke en nette facturatie . Goede vaklui die hun vak beheersen. Ben super tevreden.
    (Bewerkt op 1 jun 2023)

heel erg bedankt!!

Reactie geplaatst 1 jun 2023
  • Review door Pauline
    Beoordeeld op 1 nov 2022

Badkamer

Mike en zijn mannen hebben bij ons een grote verbouwing uitgevoerd: steunmuur verwijderen, elektra verleggen, oude buizen vervangen, rotte balk gevonden en verwijderd, muurtjes opnieuw opgebouwd, nieuwe kasten gebouwd, vloeren gelegd, betegeld, ga zo maar door. Het huis was volledig gestript en weer netjes opgebouwd. Mike is super vriendelijk en denkt mee in oplossingen, handelt snel en komt zijn afspraken na. We raden Projectbouw010 zeker aan en komen bij hem terug!
    (Bewerkt op 1 nov 2022)