Pluimers Vloeradvies aan huis

Pluimers Vloeradvies aan huis beoordelingen (260)

• Review door Fam, Assen
    Beoordeeld op 18 nov 2014

Laminaat, ondervloer (en plastic) en plinten leggen in de gehele wo...

Een geweldig resultaat! 75m2 laminaat, ondervloer en plinten gelegd in één dag, nog voor 17:00 uur! Hard werkende vakman die alles keurig heeft gelegd en zelfs de plinten fantastisch heeft afgewerkt. Bovendien ook de scherpste prijs, aan iedereen 100% aan te raden!
  • Review door Amber, Maarssen
    Beoordeeld op 14 nov 2014

Laminaat vloer XXL leggen!

Ons huis van 132m2 was binnen no time dichtgelegd met laminaat! We zijn erg tevreden met het resultaat en dat voor een super prijs! Ook hebben we nog eens garantie op het legwerk! Echt super!
  • Review door Bob, Den Haag
    Beoordeeld op 12 nov 2014

Laminaat , ondervloer en plinten leggen door heel het huis (62m2)

Super service en goeie kwaliteit. Ik had laminaat te weinig en Pluimers is zelfs meegegaan naar de Gamma om meer te halen; zonder moeite en tegen zeer redelijke vergoeding.
  • Review door Martijn, Utrecht
    Beoordeeld op 8 nov 2014

Laminaat leggen in appartement (130m2)

Van zeven uur 's ochtends tot zes uur 's avonds 130m2 laminaat gelegd. Werkt hard door en het resultaat mag er zijn! Een volgende keer zouden we onze vloerenopdracht weer aan hem gunnen!
  • Review door Wouter, Castricum
    Beoordeeld op 31 okt 2014

Trap bekleden/renoveren

Ik vandaag mijn trap laten bekleden door Pluimers Vloeradvies. Ongeveer 2 jaar eerder heeft hij mijn trap beneden ook al gedaan. Stond keurig op tijd voor de deur met de verassing dat hij in plaats van het afgesproken tapijt nog een stuk gevonden had van exact het zelfde tapijt als hij eerder beneden gebruikt heeft. Dat is dus helemaal super! Netjes en snel gelegd voor een faire prijs. Mijn trappen zijn nu 'op' , ik raad Pluimers vloeradvies aan iedereen aan.
  • Review door Tjitske, Heerenveen
    Beoordeeld op 19 okt 2014

laminaat leggen woonkamer, hal, keuken, boven

was op tijd, werkte snel en kwam vakkundig over. Prima. 1 klein minpuntje moest zelf alles opruimen....:)
    Beoordeeld op 15 okt 2014

Laminaat, ondervloer en plinten leggen

Dit was de eerste keer dat wij een opdracht op Werkspot plaatsten, en we hebben er geen spijt van. De heer Pluimers was de eerste die reageerde op ons bericht, en na vele andere reacties bleef zijn voorstel ongeëvenaard (zowel wat betreft de gunstige prijs als het feit dat hij op zeer korte termijn aan de slag kon). Hij beantwoordde onze vele vragen via email en SMS snel en duidelijk. Vandaag heeft hij de opdracht naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Hij was eerder klaar dan wij hadden verwacht, en het resultaat mag er wezen. Hij heeft veel aandacht besteed aan de details (de moeilijke hoeken) en was tegelijk zo zuinig met het materiaal dat wij 5 pakken laminaat hebben overgehouden. Dankuwel voor het mooie werk!
  • Review door Rick, Utrecht
    Beoordeeld op 7 okt 2014

Laminaatvloer leggen

De heer Pluimers was in staat om op korte termijn in een dag mijn vloer van ongeveer 50m2 te leggen in een ruimte met vele hoeken, pilaren en schuine wanden. Andere offertes gaven aan twee dagen nodig te hebben of twee mensen. De heer Pluimers heeft in een dag een geweldige vloer neergelegd. De heer Pluimers begon rond 8u en was rond 17u al klaar.Een echte vakman en harde werker, die voor de laagste prijs in staat was uitstekend werk te leveren. Bij een volgende klus, zou ik de heer Pluimers zonder twijfel benaderen!
  • Review door Linda, Apeldoorn
    Beoordeeld op 6 okt 2014

Oude vloerbedekking verwijderen, nieuwe leggen

Goede ervaring. Keurig op tijd, snel en een schappelijke prijs. Ik kan het zeer aanbevelen.
  • Review door Manouk, Ulft
    Beoordeeld op 30 sep 2014

Laminaatlegger gezocht

Dhr. Pluimers heeft het laminaat keurig gelegd! En zelfs 104 m2 in een dag. We zijn zeer tevreden en blij dat het op korte termijn mogelijk was!