Pluimers Vloeradvies aan huis

Pluimers Vloeradvies aan huis beoordelingen (260)

• Review door Tim, Wageningen
    Beoordeeld op 14 mrt 2016

Laminaat vloer leggen 48m2 in Wageningen

We hadden laminaat meegenomen uit onze oude woning, het was dus twijfelachtig of dit ging passen in de nieuwe ruimtes. Door met ons mee te denken en zuinig te leggen heeft Henk ervoor gezorgd dat alles er perfect in paste en hielden we zelfs nog een paar planken over. In een halve dag lag alles er keurig netjes in, inclusief ondervloer en plinten. Vakmanschap en dat voor een zeer goede prijs!
  • Review door Madeleine, Utrecht
    Beoordeeld op 11 mrt 2016

7 en 8 maart laminaat leggen in appartement Utrecht

Onze laminaat vloer is heel snel en heel netjes gelegd! Fijne man die hard werkt!
  • Review door Sjors, Zwolle
    Beoordeeld op 6 mrt 2016

Laminaat leggen

Henk is een echte vakman! Binnen 5 uur heeft hij 79m2 laminaat gelegd. Het is ook nog eens heel netjes gelegd. Ook de plinten zijn netjes afgewerkt. Ik zou Henk iedereen aanraden. Mocht ik in de toekomst weer een nieuwe vloer nodig heb, dan weet ik Henk te bereiken.
  • Review door Jaap, Veenendaal
    Beoordeeld op 27 feb 2016

Laminaat leggen in appartement

Was van plan een paar dagen vrij te nemen om zelf laminaat te gaan leggen. Wat ben ik blij dat ik deze klus (90m2) door Henk Pluimers heb laten doen. Een man die zijn vak beheerst, keihard werkt met een uitstekend eindresultaat. En voor een hele nette prijs. In 1 dag lag het erin. Hij komt meer dan zijn afspraken na want ook de plinten zaten erop terwijl wij eigenlijk afgesproken hadden dat we dat zelf zouden doen (om kosten te besparen). Kan geen min-punten verzinnen. Wij kunnen de heer Pluimers dan ook zeker aanbevelen!
  • Review door Arjan, Almere
    Beoordeeld op 22 feb 2016

Leggen van laminaat zowel beneden verdieping als boven verdieping

Zeer vriendelijke man die zijn vak verstaat! Zeer vakkundig werk afgeleverd, was ook zeer snel klaar. afwerking top! Zeer blij met het eindresultaat.
  • Review door Eloi, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 feb 2016

Laminaat leggen

Helemaal TOP! Henk kwam ruim op tijd aan en heeft binnen 8 uur 100m2 gelegd op verschillende etages 3e en 4e in Amsterdam. Erg vriendelijke kerel en vakwerk geleverd. Ik zou hem iedereen uit mijn vriendenkring aanraden en/of voordragen. Henk bedankt. Grt Eloi
  • Review door Kimberley, Goor
    Beoordeeld op 19 feb 2016

Laminaat vloer leggen in Goor, Overijssel, Twente

Van alle reacties die ik kreeg was Pluimers ver uit de goedkoopste. Hij heeft 70m2 alleen gelegd incl. plakplinten, en was snel klaar! De vloer ligt er netjes in. Echt een aanrader!
  • Review door M.C., Arnhem
    Beoordeeld op 17 feb 2016

Laminaat leggen (50 m2)

De heer Pluimers heeft snel, netjes en geheel volgens afspraak laminaat gelegd in mijn woning. Ben zeer tevreden!
  • Review door Ruud, Gouda
    Beoordeeld op 3 feb 2016

Leggen van ongeveer 100 m2 laminaat in Gouda

Het laminaat lag er eerst netjes bij, maar is na een maand op meerdere plekken bol gaan staan. Ik heb contact opgenomen met Henk maar hij geeft aan dat dit niet onder de garantie valt, en dat hij (volgens hem) voldoende ruimte tussen de muren heeft gehouden. Als we het willen laten oplossen door hem, kan dat tegen uurloon. Na honderden euro's uit te geven laminaat hebben dat op meerdere plekken bol staat is totaal onacceptabel. Review wordt aangepast naar een 1.
  • Review door Cornelis, Leeuwarden
    Beoordeeld op 20 jan 2016

laminaat en isolatielaag (vanaf rol) leggen

Prima werk geleverd!