Pluimers Vloeradvies aan huis

Pluimers Vloeradvies aan huis beoordelingen (260)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hattem
    Beoordeeld op 19 jul 2016

laminaat en ondervloer leggen woonkamer/keuken, 3 slpkmrs, hal/over...

mooi op tijd begonnen, snel en goed werk afgeleverd. Laminaatvloer ligt er strak in. Ook nog even een stuk tapijt voor me gelegd. Top!
  • Review door Johan, Hilversum
    Beoordeeld op 3 jul 2016

Laminaat uithalen en plaatsen 50 m2

Wat een ontzettende harde werker, laminaat verwijderd en in nieuwe huis weer geplaatst in no-time. En het ziet er perfect uit. Echt een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenaar
    Beoordeeld op 2 jul 2016

Laminaat leggen in hele huis

Laminaat in hele huis in 1 dag netjes gelegd!
  • Review door Laura, Haarlem
    Beoordeeld op 10 jun 2016

Laminaat en plinten verwijderen en nieuw laminaat leggen

Heel professioneel en snel gelegd. Ong 55m2 in 6 uur netjes gelegd. En het ging om een lastige jaren-30-woning met veel hoekjes en schouwtjes etc. Prachtig eindresultaat!
  • Review door Theodorus, Nijmegen
    Beoordeeld op 24 mei 2016

laminaat leggen 120 m2

Wij hebben een hele goede ervaring met Henk Pluimers. Hij legt het laminaat ontzettend snel en netjes en denkt mee over bepaalde dingen waar je tegenaan loopt. Henk legde zonder probleem ook een inloopmat (wat niet van tevoren was afgesproken). Het resultaat is echt prachtig, de v-voegen van de plinten staan op een lijn in verschillende ruimten waardoor het lijkt alsof het eigenlijk doorloopt. Vakmanschap!
    Beoordeeld op 28 apr 2016

Laminaatvloer leggen Amsterdam

We zijn heel tevreden over het werk dat Henk heeft geleverd. De vloer en de plinten zien er super netjes uit en zijn perfect gelegd. Henk werkt heel nauwkeurig en snel, de vloer was binnen een dag klaar. Ook had hij heel goede tips over het leggen van de vloer en de verschillende plinten. Zeker een aanrader!
  • Review door Simon, Utrecht
    Beoordeeld op 25 apr 2016

Laminaat leggen 90m2

Laminaat is super mooi gelegd. En snel ook! Om 7.30 begonnen en om 16u klaar, 90m2 inclusief plinten. Ook heeft Henk nog een droogloopmat op maat gemaakt en er ingelegd, de deur hing namelijk te laag voor het laminaat.
  • Review door EBW, Heeg
    Beoordeeld op 25 apr 2016

Vt wonen laminaat leggen in u-vorige kamer/keuken en doorlopend naa...

Dhr. Pluimers was op afgesproken tijd aanwezig. Een bak koffie en aan de slag. Even wat overleg met eigenaar van het huis en van dik hout er tegenaan.keurig werk afgeleverd en niet verkwistend met het laminaat. Zelf twee pak over. Toen ik nog even wat tips vroeg voor het leggen van de plakplinten, nam dhr. Pluimers met zijn kniptang het voortouw en maakte de klus tot een plaatje. Het ligt er super bij en als dat zo blijf, dan hebben we een vakman in huis gehad.
  • Review door Claudia, Zevenhoven
    Beoordeeld op 16 apr 2016

Laminaat leggen 55m2 in slaapkamers deze week

• Review door Magda, Apeldoorn
    Beoordeeld op 23 mrt 2016

Leggen PCV vloer Therdex (ong. 65m2)

Alle afspraken stipt nagekomen (inmeten, egaliseren en leggen) en een superstrak PVC vloertje gelegd met veel lastige hoekjes. Denkt mee en kijkt kritisch naar zijn eigen werk. Henk gelijk aanbevolen bij vrienden en collega's. We zijn dik tevreden!