PERFECT WINDOWS V.O.F.
PERFECT WINDOWS V.O.F. beoordelingen (119)
Review door Werkspot-gebruiker uit Utrecht Beoordeeld op 2 mrt 2012Beoordeling: 4 van 5Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwerkerk aan den IJss Werkspot-gebruiker uit Nieuwerkerk aan den IJss
Beoordeeld op 10 feb 2012Beoordeling: 5 van 5Levering en plaatsing kunststof kozijnen rijtjeshuisWe hebben zowel voor als achter onze houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Van alle kanten is er goed mee gedacht en het eindresultaat mag er dan ook wezen, hoe wel het wel een tijdje heeft geduurd voordat alles in orde was. Dit was echter niet aan Perfect Windows te wijten maar aan de fabrikant die of verkeerde kozijnen of beschadigde kozijnen leverde. Voor de rest is alles keurig gegaan, geleverd en geplaatst volgens afspraak. Daarnaast zijn zowel Rolf als Henk erg gezellig, denken ze mee en zijn altijd goed en snel bereikbaar.Review door Willie, Swifterbant Willie, Swifterbant
Beoordeeld op 30 jan 2012Beoordeling: 5 van 5Kunstof pui in garage(Bewerkt op 31 jan 2012)Goeie afspraken, prima contact. Alles in goed overleg afgerond. Werk ook keurig opgeleverd met afvoer garagedeur en andere troep. Goede prijs-kwaliteitverhouding.Reactie van de vakman:
Willie goedenavond. Hartelijk bedankt voor je schitterende rapportcijfer. Als we ooit nog wat voor je kunnen doen houden wij ons van harte aanbevolen. Groeten Rolf en Henk.
Reactie geplaatst 31 jan 2012Review door rob, Rhoon rob, Rhoon
Beoordeeld op 18 jan 2012Beoordeling: 5 van 5kunsstof kozijn(Bewerkt op 18 jan 2012)Hebben in augustus nieuw kozijn gekregen. Zat erin voordat we er erg in hadden, ging erg snel en netjes. Rolf en Henk zijn leuke gasten en werken prima samen. Afvoer oude kozijn en dergelijke ook meteen afgevoerd. Voor nog maar een keer bedankt voor nu en in de toekomst. Groet RobReactie van de vakman:
Hartelijk bedankt voor jullie mooie referentie!! We komen natuurlijk altijd graag terug. Veel plezier met jullie nieuwe kozijn. Groeten Rolf en Henk
Reactie geplaatst 18 jan 2012Review door michiel, IJlst michiel, IJlst
Beoordeeld op 1 jan 2012Beoordeling: 5 van 5kunstof kozijn met schuifserre deurMIJN ERVARING MET PERFECT WINDOWS IS GEWELDIG GOEDVERLOPEN. OPDRACHT NAAR ZEER TEVREDENHEID UITGEVOERD> VAN ONS KRIJG JE EEN DIKKKKE 10Reactie van de vakman:
Ik hoop dat jullie veel plezier hebben van de schuifpui!! Ik mis alleen nog een mooi rapportcijfer. Groeten Rolf en Henk
Reactie geplaatst 1 jan 2012Review door Hedde, Utrecht Hedde, Utrecht
Beoordeeld op 28 nov 2011Beoordeling: 5 van 52 nieuwe kunststof kozijnen plaatsenUitstekende ervaring met Rolf. Hij werkt professioneel en snel. Bovendien was hij erg flexibel in het snel plaatsen en stuurde zelf in eerste instantie beschadigd geleverde kozijnen terug naar de fabrikant.Reactie van de vakman:
Hedde, hartelijk dank voor weer een prima referentie. We zijn er blij mee! Groeten Rolf Kok
Reactie geplaatst 28 nov 2011Review door Rens, Nijmegen Rens, Nijmegen
Beoordeeld op 2 nov 2011Beoordeling: 5 van 53x 150x120 en 1x badkamerraampjeErg goed gedaan. Voor ons was de belangrijkste reden om voor Rolf te kiezen het plezier waarmee hij kon praten over kozijnen. Geen vraag was vreemd of gek en hij heeft overal netjes antwoord op gegeven. Goedkoop is het zeker niet, maar dat zal het ook niet worden. We genieten nu al ruim een week van een heerlijk warme bovenverdieping.Review door Agnes, Almelo Agnes, Almelo
Beoordeeld op 15 aug 2011Beoordeling: 5 van 51 kozijn waarin 1 kiepraam en 1 vast. BoeienBeste heren, We genieten nog iedere dag van onze nieuwe dakkapel. Bedankt voor de service en het uitmuntende werk. Deze mannen hebben verstand van zaken en denken mee om te zorgen dat we binnen budget blijven! TOP ! TOP ! TOP ! Groeten, De familie HanselaarReactie van de vakman:
Leuk te horen dat jullie er van blijven genieten. Hartelijk bedankt voor jullie perfecte referentie.
Reactie geplaatst 15 aug 2011Review door Annemiek, Leiden Annemiek, Leiden
Beoordeeld op 2 aug 2011Beoordeling: 5 van 5renovatie dakkapel(Bewerkt op 15 aug 2011)De jongens hebben bij ons de kozijnen van een dakkapel vervangen en ze waren binnen 2 uurtjes klaar, helemaal top!! goed werk geleverd, we zijn erg tevreden. We dachten dat de zijkant ook gedaan moest worden, maar dat hoefde niet dus dat scheelde ook weer in het geld. Alleen maar lof voor deze twee mannen!!Reactie van de vakman:
Wij moeten jullie bedanken voor de lovende woorden en de gezelligheid. BEDANKT!! Rolf en Henk
Reactie geplaatst 15 aug 2011Review door Sascha, Amsterdam Sascha, Amsterdam
Beoordeeld op 23 jul 2011Beoordeling: 5 van 5Vervanging Kunststof kozijn en raam(Bewerkt op 24 jul 2011)Perfect Windows is een echte aanrader. Vriendelijke mensen, die nergens een punt van maken. Bij onze plaatsing van deuren, moest er nog een hek voor. Dit werd meteen even meegeplaatst. Wanneer we overwegen nog andere kozijnen te vervangen, dan gaan we zeker weer naar Perfect Windows.Reactie van de vakman:
Helemaal TOP jullie referentie!! Hartelijk bedankt. Rolf en Henk
Reactie geplaatst 24 jul 2011