Parquet flooring center

Parquet flooring center beoordelingen (107)

• Review door Kees, Zaandam
    Beoordeeld op 27 okt 2019

Laminaat leggen: 45 m2; Woonkamer, Gang

Op de afgesproken dag en tijdstip kwamen ze met zijn tweeën om de vloer te leggen (45 m2 laminaat, ondervloer en plinten). Na ruim drie uur was de klus geklaard. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze keurig werk hebben geleverd en ben zeer tevreden. In de toekomst bij een volgende klus zou ik zo weer gebruik maken van het betreffende bedrijf. Kees 26 oktober 2019
  • Review door Guido, Nieuwegein
    Beoordeeld op 3 okt 2019

Plinten plaatsen: 1 kamer; Hoge plinten

Beoordeeld op 1 aug 2019

Vloeren: 95 m2; Parket vloer schoonmaken en olien; Massief parket

Hij is vakkundig (specialist in de behandeling van houten vloer)! Door het olien is onze houten vloer van de hele woning weer opgefrist. Hij heeft sfotgezuigd voor de behandeling maar reniging, schuren en lakken was niet nodig. Olien was voldoende volgens hem. Dit soort onderhoudswerk maakt de kwaliteit en toestand van parketvloer beter en meer duurzaam. Ik raad hem aan! * For expats: For your wooden floor, I recommend him! He has knowledge, giving tips for maintaining wooden floor and kinds of materials (oils etc.) to use. He has a special treatment machine, by which he works very efficiently. Only, you may need to clarify well with him with respect to cost. He finished all the work within a less time than told. For the rest, communication was good; he was reachable, answered to my questions and was on time and skillful!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 29 jul 2019

Laminaat leggen: 80 m2; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken

Ahmed heeft in 1 dag 80m2 laminaat voor mij gelegd. Hij werkt snel,netjes en vakkundig. Zeer zeker een aanrader. Je ziet duidelijk dat Ahmed veel ervaring heeft. Ahmed bedankt!
  • Review door Birgit, Utrecht
    Beoordeeld op 23 jul 2019

Laminaat leggen: 25 m2; zolder

Ahmed kon op korte termijn en zodra hij er was verloor hij geen seconde om aan de slag te gaan. Hij werkte snel en netjes en was zeer efficiënt. Het was wel fijn geweest als hij had gecommuniceerd dat we kit nodig hadden voor het verlijmen van de hoge plinten. Hij bood als oplossing de plinten vast te zetten met spijkers (schietpistool) of los te laten om zelf te lijmen. Ik raad dus aan even te vragen wat er nodig is. Maar ik raad Ahmed wel aan Hij levert vakwerk en snel. Alleen even goed afspreken over materialen.
  • Review door Roy, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 jul 2019

Plinten plaatsen: 3 kamers; Hoge plinten

Snelle, goede en betrouwbare service! Last-minute verzoek om plinten te leggen, 1 dag later door Ahmet uitgevoerd. Erg prettige communicatie en heel erg blij met het resultaat. Ruim 50 meter hoge plinten gelegd in 3 kamers, op 1 avond, inclusief afkitten.
  • Review door Klaas, Utrecht
    Beoordeeld op 17 jul 2019

Houten vloer: 45 m2; Lamelparket; Vloer leggen

Top gedaan, parket vloer is verlijmd en ligt er super strak in.
  • Review door Chris, Almere
    Beoordeeld op 3 jul 2019

Laminaat leggen: 10 m2; Gang, Kantoor

Ahmed heeft ons enorm uit de brand geholpen. Met nog een paar dagen tot de verhuizing kwamen wij in tijdsnood met de vloer. Ahmed ging de volgende middag aan de slag en heeft onze vloer er snel, strak en netjes ingelegd. Hij denkt mee naar oplossingen voor problemen en levert super werk.
  • Review door Robert bruin
    Beoordeeld op 26 jun 2019

75 meter lamelparket leggen

Super snelle reactie op mijn klus. Snel en vakkundig werd het uitgevoerd. Prettige communicatie en goede uitleg over hoe ik om moet gaan met de vloer. Super positieve ervaring met als resultaat een prachtige vloer! Aanrader!
    (Bewerkt op 27 jun 2019)
  • Review door Jeroen, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 21 jun 2019

Laminaat leggen: 5 m2; Slaapkamer(s)

Perfect! Werkt super netjes en denkt mee voor oplossingen. En heeft ook nog wat extra dingen voor niks gedaan! Kortom dik tevreden! Ga zo door!