Ontwerp/Bouw en Renovatie Sintjago beoordelingen (41)
Review door len, Heerlen
len, Heerlen
Beoordeeld op 23 mei 2011
plaatsen kunstof voordeur
Goede vakman die zijn afspraken nakomt, goed werk heeft geleverd en voor een mooie prijs.
Review door Werkspot-gebruiker uit Maastricht
Werkspot-gebruiker uit Maastricht
Beoordeeld op 10 mei 2011
Houten balustrade / traphek aanbrengen
Timo is een zeer rustige en bekwame jongen die doet waar hij voor komt. Ik ben zeer tevreden over de geleverde kwaliteit.
Review door Guus, Heerlen
Guus, Heerlen
Beoordeeld op 3 apr 2011
2 laatjes maken in eetkamertafel
De opdracht werd perfect en zeer snel uitgevoerd. De manier waarop de laatjes in de tafel waren aangebracht, gaf het vakmanschap van de heer Sintjago aan. Hij dacht zelf mee aan de totstandkoming hiervan. Perfect werk.
Review door Kim, Roermond
Kim, Roermond
Beoordeeld op 14 mrt 2011
Binnendeur plaatsen
Super gewerkt! Was op tijd, had zijn materialen bij zich. Gaf goede adviezen, dacht fijn mee.
N.a.v. deze klus laten we Timo nog een aantal offertes maken voor klussen
die bij ons nog gedaan moeten worden. Dus wij zijn blij dat we Timo hebben laten komen.
Nu zitten we fijn te genieten van onze mooie binnendeur!
Review door Robert, Heerlen
Robert, Heerlen
Beoordeeld op 23 feb 2011
Koof of hok ?
Review door Eelco, Heerlen
Eelco, Heerlen
Beoordeeld op 20 feb 2011
zwevend badkamermeubel
Timo is een prima vakman. Hij heeft voor ons een heel mooi badkamermeubel gemaakt.
Jammer dat het lang heeft geduurd maar dit had ook te maken met ziekte.
Een puntje van aandacht is bijvoorbeeld de binnenkant van de lades. Daar waar je de schroeven ziet moeten we e.e.a. nog zelf afwerken. Maar misschien hadden we dat ook moeten vragen.
Alles bij elkaar een prachtig meubel waar we heel blij mee zijn. Voor onze volgende klus zullen wij zeker weer met Timo rond de tafel gaan zitten. Hij denkt super mee en maakt duidelijke tekeningen waar je wat mee kunt.
Review door Trudie, Heerlen
Trudie, Heerlen
Beoordeeld op 19 feb 2011
deuren vervangen
Afspraken werden goed nagekomen, heel zorgvuldig werkende man.
Zullen we zeker weer vragen.
Review door Joeri, Tegelen
Joeri, Tegelen
Beoordeeld op 11 feb 2011
Diverse timmerwerkzaamheden
Goede ervaring met Sintjago, dat blijkt ook wel uit onderstaande rapportcijfers.
Volgende klus benaderen hem weer.
Review door Joost, Heerlen
Joost, Heerlen
Beoordeeld op 24 jan 2011
Traprenovatie
Timo is een rustige ,harde werker, en levert secuur werk af, zeker aan te bevelen.
Review door Monique, Susteren
Monique, Susteren
Beoordeeld op 28 nov 2010
trapgat maken
In tegenstelling tot de opdracht heeft Timo niet alleen het trapgat gemaakt maar ook de trap zelf.
En dat heeft hij heel netjes gedaan. (timmerlieden van het bouwbedrijf dat door de woningbouw was ingehuurd voor iets anders waren zeer onder de indruk van de trap). prima vakman; aardige jongens. Als ik weer wat te klussen heb wat me boven de pet gaat zal ik hem zeker weer vragen .