Onderhoudsbedrijf Persian

Onderhoudsbedrijf Persian beoordelingen (53)

• Review door Jolanda, Baarn
    Beoordeeld op 29 sep 2018
    Schilderwerk binnen, plafond + balken en wanden; paar kozijnen.
    Hosin is in een woord geweldig! Hij heeft keihard gewerkt om de klus binnen zeer korte tijd voor mij te klaren. Hij werkt snel en secuur én heeft heel veel extra gedaan. Advies dat je vraagt, voert hij gelijk uit, ook al behoort het niet tot de oorspronkelijke opdracht. Hij denkt constant mee voor het beste resultaat. Hosin voelt zich echt verantwoordelijk om je je thuis te laten voelen in jouw huis. Hij is heel precies en netjes laat je huis opgeruimd achter. Hosin houdt zich aan de afspraken en is constant goed bereikbaar voor overleg. Hij reageert meteen als je hem iets vraagt. Een echte vakman. Ik kan hem iedereen aanbevelen. Voor referentie ne gerust contact op!
  • Review door Marjolijn, Amstelveen
    Beoordeeld op 29 sep 2018
    3 wanden + 2 plafonds schilderen zaterdag 29 sept
    Super blij dat wij het schilderwerk door Hosin hebben laten uitgevoerd. Echt een vakman. Hosin gaf goed advies en heeft uiteindelijk meer werk gedaan dan vooraf gevraagd. Schilderwerk perfect uitgevoerd! Een dikke 10. Graag tot een volgende keer Hosin!
  • Review door Marjolijn, Amstelveen
    Beoordeeld op 4 sep 2018
    Slaapkamer behangen of schilderen
    Vlot en vriendelijk contact, snel ter plaatse. (Op zijn initiatief toen ook even telefonisch contact met voorgaande klant, die zo tevreden was dat hij al een tweede klus had afgesproken.) De opdracht werd: Nieuw (slecht) behang verwijderen, glasvezelbehang aanbrengen en schilderen; betreft twee kleine,vrije wanden en een superkleine wand rondom een raam. Geschatte werktijd: 10 à 12 uur. Vraagprijs: 10 X 35 werktijd plus 150 materiaal. Akkoord. Vervolgens bleek dat het nieuwe behang in een paar tellen te verwijderen was. Niet gesproken over vermindering van de rekening. Op werkdag binnen 8 uur klaar! Hij moest nog wel een half uurtje wachten (op mijn terugkeer), want de planning klopte dus niet. Behang- en schilderwerk mooi en goed gedaan! Wel jammer dat het houtwerk naast/boven het raam, waar eerder een sierbehangstrip zat, niet meteen is schoongemaakt ofwel is ontdaan van lijm-, behang- en/of verfresten. Al met al een zeer aangename en vlotte vakman: vriendelijk, behulpzaam, actief en bekwaam. (De volgende keer ga ik meer letten op de werkelijke tijd!) ,
  • Review door H.G., Amstelveen
    Beoordeeld op 30 aug 2018
    behangen slaapkamer en gang
    Hosin van het Onderhoudsbedrijf Persian is een betrouwbare, zeer deskundige en ervaren vakman die alle kamers van ons appartement uitmuntend heeft behangen. Bovendien zijn er prijsafspraken gemaakt die op een goede wijze zijn nagekomen en ook zijn meegevallen, omdat Hosin een harde werker is die efficiënt en doelmatig het karwei heeft voltooid. Ik kan dan ook het Onderhoudsbedrijf Persian van harte aanbevelen!
  • Review door Karen, Lisse
    Beoordeeld op 28 aug 2018
    Gang en slaapkamer behangen
    Het is ons uitstekend bevallen, Ik zou Hosin voor een volgende klus zeker weer inschakelen! Snel gereageerd, goed werk geleverd, precies volgens de afspraken die we met hem hadden gemaakt. Prima!!
  • Review door Peter, Amstelveen
    Beoordeeld op 6 aug 2018
    Gang schilderen
    Meneer is een ervaren schilder die weet wat hij doet. erg nauwkeurig en hardwerkend, gaat zeker meer klussen doen. Erg prettig om mee samen te werken
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Uithoorn
    Beoordeeld op 27 jul 2018
    Kozijnen schilderen
    Levert zeer net werk en is super snel.
  • Review door Jacinta, Mijdrecht
    Beoordeeld op 23 jun 2018
    3x raamkozijn schilderen (boven)
    Goede ervaring. Dit is echte vakman die bovendien heel netjes werkt en ontzettend vriendelijk is. Afspraak netjes nagekomen. Nog bedankt.

Hallo U huis is mij huis en bedank voor je compelement . Hosin Persian

Reactie geplaatst 23 jun 2018
  • Review door Peter, Amstelveen
    Beoordeeld op 13 mei 2018
    Buitenschilderwerk tussenwoning
    uitstekende vakman, nam ook extra deur mee met andere verf op verzoek en heeft de drempel echt goed gemaakt. ruim binnen de tijd klaar (weer zat ook mee!)