Onderhoudsbedrijf Persian

Onderhoudsbedrijf Persian beoordelingen (53)

• Review door Marc, Loenersloot
    Beoordeeld op 26 mrt 2019
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Boeiboord, ornamenten staal;...
    Hosin is een betrouwbare prettige vakman. Hij heeft het werk eerst bekeken en vervolgens een scherpe prijs neergelegd. De afgesproken data heeft hij keurig gehaald. Bovendien was hij niet te beroerd om ook na het schilderen de dakgoten nog even te legen (bladeren) als service. Aanrader!
    Beoordeeld op 20 mrt 2019
    Behangen: 80 m2; Behang aanbrengen
    Hoisin Persian heeft in ons appartement gewit, behangen en geschilderd. Hij is niet alleen een uitstekend en ervaren vakman, maar toont ook initiatief om zaken nog te verbeteren. Zo heeft hij samen met ons de voormalige keuken heel mooi omgetoverd in een extra slaapkamer. Hij werkt zeer netjes, ruimt zijn spullen op en neemt afval mee. Van harte aanbevolen dus.
  • Review door Yves, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 mrt 2019
    Behangen: 25 m2; Behang aanbrengen
    Hosin was zeer behulpzaam, kwalitatief en communicatief goed en betrouwbaar. Ik zou hem de volgende keer weer inschakelen.
  • Review door Etienne, Nieuwkoop
    Beoordeeld op 5 mrt 2019
    Wand (inbouwkast) behangen
    Zeer goed uitgevoerd, helemaal blij met Hosin!
  • Review door Ronald, Hoofddorp
    Beoordeeld op 27 feb 2019
    Renovlies behang: 105 m2; 3 kamers
    De klus is uitermate professioneel uitgevoerd ! Wij zijn erg tevreden met het eind resultaat Deze vakman blijft bij ons in de contacten staan
  • Review door Annemarieke, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 20 feb 2019
    Behangen van het trapgat/hal
    Hosin is een erg fijne man en harde werker. Hij heeft mij enorm geholpen bij deze uitdagende klus. Hij heeft zelfs nog meer werk verricht dan we in eerste instantie besproken hadden. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen.
    Beoordeeld op 5 dec 2018
    Glasweefsel behangen
    Stuk van de hal laten behangen met glasvliesbehang, zitten moeilijk bereikbare stukken tussen en dit heeft hij heel netjes en snel behangen.
  • Review door Olivier, Mijdrecht
    Beoordeeld op 3 nov 2018
    Schilderen buitenkozijnen
    Hosin heeft bij ons heel erg goed werk geleverd, is punctueel, erg vriendelijk, en denkt ook goed met ons mee en communiceert goed en snel. Echt heel goed werk, dankjewel!
  • Review door clifton, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 okt 2018
    Woonkamer behangen
    wij zijn super blij met het resultaat. Hosin is een echte vakman die weet wat er nodig is om het beste resultaat te krijgen en super aardig. wij gaan in de toekomst zeker nog een keer een beroep op Hosin doen.