nZn-installatietechniek
nZn-installatietechniek beoordelingen (49)
Review door Nathan, Den Haag Beoordeeld op 30 jan 2025Beoordeling: 5 van 5Vriendelijke en vlotte gasten. Klus netjes uitgevoerd!Review door Dennis, Brielle Dennis, Brielle
Beoordeeld op 22 jan 2025Beoordeling: 3 van 5Gasleiding aanleggen of vervangen: Verwijderen en afblinden
TopReactie van de vakman:
Bedankt
Reactie aangepast 23 jan 2025Review door Henk, Rijswijk Henk, Rijswijk
Beoordeeld op 21 jan 2025Beoordeling: 5 van 5Radiatioren plaatsen of vervangen: 1 radiator; Verwijderen
Snelle en goede afhandeling tegen een schappelijk prijs. Zeker weer bellen als ik weer een uitdaging heb.Review door Hardikkumar, Zoetermeer Hardikkumar, Zoetermeer
Beoordeeld op 19 jan 2025Beoordeling: 5 van 5Radiator (ver)plaatsen of vervangen: 1 radiator; Remove radiator
Good job.Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
Beoordeeld op 18 jan 2025Beoordeling: 5 van 5Radiatorkranen plaatsen of vervangen: 1 kraan; Repareren
Review door Sabine, Vierpolders Sabine, Vierpolders
Beoordeeld op 19 dec 2024Beoordeling: 5 van 5Gasleiding aanleggen of vervangen: Gasleiding weg halen
Snelle service en vriendelijke vakmannen!Review door Werkspot-gebruiker uit Delft Werkspot-gebruiker uit Delft
Beoordeeld op 10 dec 2024Beoordeling: 2 van 5Radiatorkranen: 1 kraan; Repareren
5 Radiatorkranen op zich goed vervangen. Maar met waterpomptang werd een radiator ontlucht waarbij het ontluchtngsventiel is afgebroken en flinke spatten kwamen op de net geverfde muur. Radiator kan nu niet meer worden ontlucht. Bij desgraagde opgave vd kosten werden alleen arbeidskosten gegeven. Verrassing toen bleek dat daar nog materiaalkosten bij kwamen én BTW. BTW moet altijd worden vermeld bij particulieren. Factuur vermeldt alleen arbeiskosten en BTW. Geen materiaalkosten.Reactie van de vakman:
Beste, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Ik vind het jammer om te lezen dat u niet helemaal te tevreden bent met de dienstverlening. Ik wil graag enkele punten verduidelijken. Bij het ontluchten van de radiator heb ik geconstateerd dat het ontluchtingsventiel al beschadigd was, en dit heb ik ook al bij u gemeld voor dat ik verder ging met het werk. Om de klus zo goed mogelijk af te ronden, heb ik voorzichtig een waterpomptang gebruikt om de radiator te ontluchten. Het spijt me als dit ongemak heeft veroorzaakt. Wat betreft de facturatie: ik begrijp dat dit verwarrend kan zijn. Op de factuur staan arbeidskosten en btw vermeld. Materiaalkosten worden apart berekend, en dit wordt tijdens me offerte of communicatie besproken. Mocht hier onduidelijkheid over zijn onstaan, dan bied ik me excuses aan. Ik zal me communicatie hierover in de toekomst nog verder verbeteren. Ik waardeer uw feedback, want dit helpt me om mijn dienstverlening te blijven verbeteren.gr
Reactie geplaatst 11 dec 2024Review door Cameron, Rotterdam Cameron, Rotterdam
Beoordeeld op 4 dec 2024Beoordeling: 5 van 5Radiatioren plaatsen of vervangen: 7 radiatoren; Radiator vervangen...
Top! Alle nieuwe radiatorkranen werken prima. Hij kwam graag de volgende dag terug om te helpen met een ontluchtsprobleem.Review door Klant van nZn-installatietechniek Klant van nZn-installatietechniek
Beoordeeld op 28 nov 2024Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 28 nov 2024)Cv installatie
Nieuwe cv-ketel geplaatst en co gecertificeerd. Mooi werk afgeleverd.