Nickenloo & Cooper

Nickenloo & Cooper beoordelingen (239)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 23 mrt 2009
    Verwijderen betonnen Schutting
    Rob Niezen van Nickeloo & Cooper heeft in korte tijd onze completet betonnen schutting uit de achtertuin gehaald en via het huis afgevoerd. Het werk is zeer netjes, vakkundig en snel gebeurt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heiloo
    Beoordeeld op 18 mrt 2009
    3 stronken weghalen uit voortuin
    Opdracht is prima uitgevoerd. We zullen zeker meer diensten afnemen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 14 mrt 2009
    Voortuin leeghalen en bestraten
    Voortuin prima opgeknapt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wassenaar
    Beoordeeld op 29 dec 2008
    Vervangen grindlaag
    De mensen waren op tijd en hebben alles netjes voorbereid. Bij het afgraven bleek dat niet teveel kon worden weggehaald. Wel is alle grind gestort. En daar wringt hem een beetje de schoen: - ik heb niet gevraagd om het grind aan te walsen (er moet met auto's en fietsen overheen worden gereden naar de garages), maar gegeven het gebruik (vooraf duidelijk) had daar een advies over gegeven kunnen worden - door de hoeveelheid grind hebben we tot de bodemplaat in het grind vastgestaan. Door het storten van al het grind, werd de laag zo dik, dat men had kunnen weten dat hier niet meer met voertuigen overheen te rijden was. - door een derde de zaak laten bekijken. Deze heeft overtollig grind weggehaald en het restant aangewalst. Ik heb zelf de fout gemaakt door niet te vragen om te walsen. Ik had van de vakman verwacht dat hij mij op zaken had gewezen, die het normale gebruik in de weg staan (walsen), maar op zijn minst dat hij de zaak door teveel grind te storten, erger heeft gemaakt.
    Beoordeeld op 14 dec 2008
    ophogen terras
    flexibele opstelling en goed meegedacht bij de herinrichting van de tuin. klinkerwerk had wat strakker gekund, maar voor de rest prima
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Mijnsheerenland
    Beoordeeld op 29 nov 2008
    Beschoeiing plaatsen 35m.
    Snel, vakkundig, betrouwbaar en fijn in de omgang. Voor herhaling vatbaar!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wormer
    Beoordeeld op 6 nov 2008
    Opnieuw bestraten 2 opritten en 1 terras
    Rob Niezen en zijn stratenmakers hebben de bestrating van opritten en terrassen prima uitgevoerd.
    Beoordeeld op 14 okt 2008
    Verwijderen haag coniferen en liguster en plaatsen schutting
    Binnen een halve dag was de heg verwijderd en afgevoerd. Omdat ik de schutting toch wat meer verplaatst wilde hebben moest een deel van de palen worden verzet.. Daardoor was er een stuk schutting tekort, wat Rene oploste door een deel bij de praxis te gaan halen. Toen ik van mijn werk kwam bleek er ook nog (zoals ik graag wilde) een hekje geplaatst. En dit alles in de stromende regen. .En als klap op de vuurpijl bleek de rekening 500 euri lager, ivm meevallende werkzaamheden.Kortom klasse. Rob, Rene en die ander mijnheer: in een woord PERFECT!
    Beoordeeld op 10 sep 2008
    bestrating rond hoekhuis vernieuwen
    Rob Niezen en zijn mannen hebben de bestrating rond ons huis voortreffelijk uitgevoerd. Het werk startte later dan eerst gepland, maar dat heeft hij netjes met ons gecommuniceerd en had een aanvaardbare reden. Vervolgens hadden wij allerlei (meer)werk, dat allemaal naar onze tevredenheid is uitgevoerd. Er werd goed met ons meegedacht en kundig advies gegeven wanneer wij niet wisten hoe iets opgelost zou moeten worden. Het werk is ook heel netjes afgeleverd, aangeveegd, rommel opgeruimd en afgevoerd. Niets dan lof. Wij bevelen hem bij iedereen van harte aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 5 jul 2008
    Tuin 55m2 ophogen en opnieuw bestraten
    Goede communicatie. Het leggen is netjes gedaan maar kan nog beter.