Nickenloo & Cooper

Nickenloo & Cooper beoordelingen (239)

• Review door Hilbert, Oudkarspel
    Beoordeeld op 24 mei 2014
    wilg toppen
    Klus prima geklaard. Klein beetje straatwerk dat door vallend hout ontzet was keurig hersteld. Tip voor de volgende met grasveldje naast te zagen boom; zeiltje over je gras voorkomt eindeloos snippers uitharken
  • Review door Peter, Rotterdam
    Beoordeeld op 18 mei 2014
    1 conifeer rooien en afvoeren en 1 kleinere conifeer afvoeren.
    Erg netjes werk afgeleverd terwijl ik zelf niet goed had aangegeven wat de juiste hoogte was van de conifeer. Was zeer tevreden over her afhandelen van de klus en ook tevreden over de aangepaste prijs kortom ..een aanrader
  • Review door Arjen, Amstelveen
    Beoordeeld op 5 mei 2014
    Tuin borders bestraten
    Nickenloo & Cooper (Rob) heeft bij ons prima werk geleverd. Ze hebben de voortuin ontdaan van een border en een boom, en het terras verder doorgetegeld in het bestaande patroon. Ook de achtertuin was met name meer bestraten, minder borders. Alle afspraken zijn netjes nagekomen; de klus was volgens afspraak in 2 dagen gedaan (1e dag tot uur of 17 uur gewerkt, 2e dag tot uur of 20). Alle troep is afgevoerd (wat bij veel aanbieders op werkspot niet gebeurt, let daar op!), tuin lekker ruim nu, we zijn tevreden! We kunnen deze vakmensen bij iedereen die een soortgelijke klus heeft zeker aanbevelen.
  • Review door Karen, Aalsmeer
    Beoordeeld op 1 mei 2014
    Coniferen
    Zeer goed uitgevoerd.Op afgesproken tijd en voor de afgesproken prijs. Dat noemen ze nu een betrouwbaar bedrijf. Een aanrader dus.
  • Review door Claire, Zoetermeer
  • Review door Wouter, Leiderdorp
    Beoordeeld op 27 apr 2014
    Den kappen, stronk verwijderen en afvoeren
    Rob reageerde gelijk op mijn oproep en was een stuk goedkoper dan de rest van alle offertes die ik heb opgevraagd. Rob kon ook snel komen en was na twee uur werk weer vertrokken met al het resthout, takken, stammen e.d. Alles is keurig aangeveegd en opgeruimd. Rob en zijn compagnon hebben prima werk geleverd voor een prima prijs!
  • Review door M.Ebben, Zoetermeer
    conifeer verwijderen en afvoeren
    Zeer tevreden over de werkzaamheden kon binnen een week al komen prijs was ook zoals afgesproken netjes alles opgeruimd zeker een aanrader! !
  • Review door Jeff, Zoetermeer
    Beoordeeld op 26 apr 2014
    rooien van bomen
    uitstekend werk afgeleverd, is zeker voor herhaling vatbaar !